Λατρεύετε το μέλι; Το 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού έρχεται με τις πιο απολαυστικές προτάσεις! (6-8/12)

Tην Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του το 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας. Το μέλι… θα ρέει άφθονο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για ακόμα μια χρονιά, αφού περισσότεροι από 300 μικροί παραγωγοί θα προσκαλούν το κοινό να απολαύσει το μέλι τους.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν μέλι, από τους ίδιους τους παραγωγούς, από όλες τις περιοχές της χώρας μας που παράγουν αγνό, ποιοτικό μέλι όπως Κάλυμνο, Χαλκιδική, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Θάσο, Μάνη, Σφακιά, Σούλι, Καλάβρυτα, Γύθειο, Αμοργό, Τήνο, Τζια, Κομοτηνή, Δωδώνη, Κάρπαθο, Πάρο, Καρπενήσι και πολλές άλλες.

Στο φεστιβάλ θα βρείτε:

Μέλι (Θυμαρίσιο, Πευκοθυμαρόμελο, Ελάτης, Πεύκου, Πορτοκαλιάς, Καστανιάς, Ρείκι, Βελανιδιάς, Κουμαριάς, Ανθέων, Ευκαλύπτου, Φασκομηλιάς), Βασιλικό Πολτό, Κηρήθρα, Πρόπολη, Γύρη, Παστέλια και παραδοσιακά προϊόντα και φυσικά καλλυντικά με βάση το μέλι.

Πολλά κεράσματα, παραδοσιακά εδέσματα και εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ!

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ πραγματοποιείται ο 1ος Διαγωνισμός Μελιού Εξαιρετικής Ποιότητας – High Quality Honey Contest, τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου σε ειδική εκδήλωση.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το 10ο Συνέδριο για το Ελ. Μέλι & τα Προϊόντα Μέλισσας, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, όπου καταξιωμένοι επιστήμονες, ερευνητές, εκπρόσωποι αναπτυξιακών φορέων, επιχειρηματίες και μελισσοκόμοι θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στους επαγγελματίες του κλάδου.

Τέλος, για τους μικρούς επισκέπτες θα πραγματοποιηθούν παιδικά εργαστήρια με θέμα τη μέλισσα: Συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα λάβει χώρα εργαστήρι χειροτεχνίας διάρκειας 2 ωρών από το Craft Room by Agapi και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 12:00 οι εκπαιδευτικοί του Bee Camp θα περιμένουν τα παιδιά για ένα βιωματικό εργαστήριο διάρκειας 1,5 ώρας.

Ωράριο λειτουργίας

Παρασκευή 6/12, 16:00 – 21:00

Σάββατο 7/12, 10:00 – 21:00

Κυριακή 8/12, 10:00 – 20:00

Είσοδος 2€, Δωρεάν είσοδος για ΑΜΕΑ και παιδιά έως 12 ετών

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.