Λευτέρης Πετρούνιας: Η γλυκιά αφιέρωση του χρυσού μεταλλίου στα κορίτσια του

Λευτέρης Πετρούνιας: Η γλυκιά αφιέρωση του χρυσού μεταλλίου στα κορίτσια του

Στη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση, και τις δύο πανέμορφες κορούλες τους αφιέρωσε το 6ο ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο που κέρδισε ο «Lord Of the Rings», Λευτέρης Πετρούνιας, γράφοντας ιστορία στο αγώνισμα των κρίκων.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας δήλωσε ότι δάκρυσε σκεπτόμενος ότι τον βλέπουν τα «κορίτσια του», ενώ εξήγησε τους λόγους που καθιστούν αυτό το μετάλλιο ξεχωριστό.

«Ξεκάθαρα ήρθα για το χρυσό μετάλλιο και μόνο. Δεν πρόλαβα τους αγώνες της πρόκρισης, καθώς ήμουν χειρουργημένος. Είναι ξεχωριστό μετάλλιο για πολλούς λόγους. Είναι το 6ο, προέρχομαι από χειρουργείο. Ξεχωριστό, αφού είναι εδώ τα παιδιά μου. Με είδαν για πρώτη φορά από κοντά. Έκανα μια γρήγορη αναδρομή σ’ όλη τη δύσκολη χρονιά που είχα. Σκεπτόμενος ότι με βλέπουν τα κορίτσια μου λύγισα», ανέφερε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Εκτός από έναν αθλητή, όλοι ήταν νεότεροί μου. Παίζουμε με την εμπειρία και την αυτοπεποίθηση. Μέχρι το 2024 μπορούμε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε πρωταθλήματα. Όλοι σκεπτόμαστε την πρώτη θέση», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση

Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση και τα παιδιά τους βρίσκονταν εκεί και φωτογραφήθηκαν με τον πατέρα τους μετά τη νίκη του.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση ανάρτησε δύο φωτογραφίες, στις οποίες  ποζάρουν χαμογελαστοί κρατώντας το χρυσό μετάλλιο.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η επίσης αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, έγραψε για τον Λευτέρη Πετρούνια: «Ασταμάτητος».

Με ένα υπέροχο και συνάμα δύσκολο πρόγραμμα και με βαθμολογία 15.133, ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε άνετα το χρυσό μετάλλιο και αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης. Ασημένιος ήταν ο Τούρκος Ασίλ, ο οποίος απείλησε τον Πετρούνια, κάνοντας 15.033.

Δείτε το εκπληκτικό του πρόγραμμα

Διαβάστε επίσης:

Εξιτήριο για το 3,5 ετών αγοράκι που κατάπιε λουράκι ρολογιού

Στη εντατική 20χρονη που γέννησε με κορωνοϊό – Ποια η κατάσταση του μωρού

Βόλος: Πέθανε το 18χρονο κορίτσι που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ – Είχε πέσει σε καταπληξία