Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Life Skills Training Program: Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο σεμινάριο που θα σας αλλάξει τη ζωή

Life Skills Training Program: Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο σεμινάριο που θα σας αλλάξει τη ζωή

Για όλους εσάς που θα θέλατε να βελτίωσετε τη ζωή σας, αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο δημιουργήθηκε το Life Skills Training. Στις 21 Φεβρουαρίου ξεκινάει η 5η ομάδα του αγαπημένου προγράμματος αυτοβελτίωσης, του Believe in You. Ένα πρόγραμμα που έφερε την αλλαγή σε ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, που το θέλησαν και το αποφάσισαν.

Τι αποφάσισαν; Να διδαχθούν τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής και να τις βάλουν σε εφαρμογή στη δική τους ζωή.

Τι είναι το Life Skills Training;

Είναι ένα δομημένο πρόγραμμα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά τρεις μήνες και θα υλοποιηθεί σε δώδεκα συναντήσεις.

Το πλεονέκτημα του προγράμματος είναι, ότι εστιάζει στις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα. Οι ασκήσεις κάθε ενότητας και τα παραδείγματα που συζητιούνται ζωντανά, προκύπτουν από τους στόχους που έχει εκφράσει κάθε μέλος της ομάδας στην εισηγήτρια, πριν την έναρξη του προγράμματος.

Το πρόγραμμα

21/02/18: Θετική σκέψη

28/02/18: Αυτοπεποίθηση

07/03/18: Διαχείριση άγχους

14/03/18: Συναισθηματική νοημοσύνη

21/03/18: Επικοινωνία

28/03/18: Πρακτικό

18/04/18: Γλώσσα σώματος

25/04/18: Διεκδικητικότητα

02/05/18: Διαπραγματεύσεις

09/05/18: Στοχοθεσία

16/05/18: Διαχείριση χρόνου

23/05/18: Πρακτικό

Δείτε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link για να προλάβετε την προσφορά που ισχύει έως 15/2:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyoulst/

Το Life Skills Training είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας δώσει τη δύναμη να αλλάξετε τη ζωή σας! Μην το χάσετε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.