Μάρκος Σεφερλής: «Δεν έχω καμιά απολύτως σχέση με τον παιδότοπο Seferland εδώ και χρόνια»

H Seferland, ο παιδότοπος που εμπνεύστηκε και υλοποίησε παρέα με γνωστούς συνεργάτες ο αγαπημένος ηθοποιός μικρών και μεγάλων, Μάρκος Σεφερλής, κέρδισε από την πρώτη στιγμή το στοίχημα της παιδικής διασκέδασης. Το τριώροφο κτίριο με τη μορφή πειρατικού καραβιού στο Περιστέρι έγινε το στέκι των παιδιών και πολλά παιδικά παιδικά πάρτι φιλοξενήθηκαν εντός του σε ένα σκηνικό βγαλμένο από τη φαντασία των παραμυθιών.

Η συνεργασία του Μάρκου Σεφερλή έληξε άδοξα με την εν λόγω επιχείρηση και μάλιστα ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Facebook του πριν λίγους μήνες ενημέρωσε το κοινό ότι δεν έχει καμία σχέση με τον παιδότοπο. Αυτή η ανάρτηση θεώρησαν οι πρώην συνέταιροί του ότι κάνει κακό στην επιχείρηση και οδηγήθηκαν στο δικαστήριο για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους. Μάρτυρας για τον σύζυγό της πήγε η Έλενα Τσαβαλιά.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή για το τέλος της συνεργασίας με την Seferland

Αγαπητοί φίλοι! Οπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν με την εταιρία που διαχειρίζεται τον παιδότοπο “Seferland” δεν έχω καμιά απολύτως ουσιαστική σχέση εδώ και χρόνια. Ασχολήθηκα τα δύο πρώτα χρόνια, πλην όμως, με λύπη διαπίστωσα ότι υπήρχαν πολύ σημαντικές διαφωνίες με τους συνεταίρους μου ως προς τον τρόπο της διαχείρισης και λειτουργίας αυτού. Αναγκάστηκα λοιπόν, να σταματήσω, παρόλο που εγώ είχα το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής στην εταιρία και παρόλο που εγώ είχα δαπανήσει τα περισσότερα χρήματα. Η ζημιά μου είναι πολύ μεγάλη. Με θλίψη μάλιστα διαπιστώνω ότι – ενώ δεν έχω την παραμικρή συμμετοχή στη λειτουργία του παιδότοπου, δεν πηγαίνω εδώ και χρόνια – οι πρώην συνεταίροι μου εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το όνομά μου και να το διατηρούν στην επωνυμία του παιδότοπου!

Τι κατέθεσε η Έλενα Τσαβαλιά στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάρκου Σεφερλή

«Είμαι η σύζυγος του κ. Σεφερλή. Εξακολουθεί να είναι εταίρος, αλλά έχει αποχωρήσει χρόνια, γιατί διαφωνεί με τον τρόπο διαχείρισης. Οι αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα ανακοινώνουν ότι ο ίδιος δεν βρίσκεται σε αυτόν το χώρο, πράγμα αληθές. Η εταιρεία εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το όνομα του και τη μορφή του στη σελίδα της, επιδιώκοντας να προσελκύσει κόσμο. Δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα μεταξύ τους, γι’ αυτό θέλησε να αποχωρήσει. Δεν ξέρω αν η εταιρεία έχει υποστεί ζημία, αλλά έχει υποστεί ο ίδιος, γιατί τον σταματούν συνεχώς στο δρόμο και του κάνουν για τον παιδότοπο παράπονα. Δεν έχει πρόθεση να κάνει άλλο παιδότοπο, αλλά έχει σπιλωθεί το όνομά του».

Στο επιχείρημα της εταιρείας σχετικά με τη μη διαγραφή υβριστικών ή δυσφημιστικών σχολίων κάτω από τις ανακοινώσεις του, η Έλενα Τσαβαλιά εξήγησε ότι ποτέ δεν διαγράφει σχόλια κανενός και δεν μπορεί να είναι υπόλογος για όσα γράφουν άλλοι: «Ο κόσμος του λέει: «Εμείς ήρθαμε για σένα στον παιδότοπο κι εσύ δεν ήσουν». Του λένε: «Κανόνισα να κάνω πάρτι για το παιδί μου και δεν ήσουν». Οπότε, έπρεπε να το πει ότι έχει αποχωρήσει. Αυτά τα χρόνια, που ήταν μέσα στην εταιρεία, είχε μόνο ζημία. Ο λογιστής μας αυτό λέει. Έχει να πάει δυο χρόνια εκεί ο κ. Σεφερλής».