Μαρτυρια σοκ μητέρας για τον καθηγητή στην Ηλιούπολη: «Έταζε στη 14χρονη γάμο και παιδιά»

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της αποπλάνησης της 14χρονης μαθήτριας από καθηγητή της στην Ηλιούπολη.

Μάλιστα, τόσο στο κινητό της ανήλικης όσο και του καθηγητή Φυσικής βρέθηκαν φωτογραφίες των δυο τους.

Μια μητέρα ενός συμμαθητή της 14χρονης, μίλησε στο Mega για τη σοκαριστική υπόθεση και αποκάλυψε πως η σχέση εκπαιδευτικού με την ανήλικη ήταν για τους περισσότερους στο σχολείο ένα κοινό μυστικό.

«Ήταν γνωστή η σχέση τους από τον Μάιο 2019. Παιδιά που ήταν κοντά στη μαθήτρια γνώριζαν τι γινόταν» ανέφερε η γυναίκα και πρόσθεσε πως «κάποιοι καθηγητές ήξεραν, γιατί είχε πέσει πέσει και στην αντίληψη των μαθητών κάποιοι καθηγητές να σχολιάζουν “μαζέψτε τη φίλη σας και αφήστε τον τάδε”».

«Της έταζε γάμο και παιδιά»

«Υπήρξαν πολλές στιγμές που είτε στον διάδρομο είτε στην αίθουσα του καθηγητή βρίσκονταν οι δυο τους και συνομιλούσαν. Πολλές φορές και εκτός του διδακτικού ωραρίου» υπογράμμισε η γυναίκα και συμπλήρωσε πως από τον Μάιο του 2019, οι συμμαθητές της ανήλικης υποψιάζονταν τη σχέση των δύο.

«Η ανήλικη θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό πιο έμπρακτα, οπότε σε κάποιο τοίχο του Χημείου ζωγράφισε καρδούλες. Εκφράστηκε έτσι ακόμη πιο ελεύθερα σε σχέση με τα συναισθήματά της» λέει η μητέρα του μαθητή γυμνασίου, η οποία καταγγέλλει επίσης ότι ο 44χρονος εκπαιδευτικός την έχει πείσει ότι θα παντρευτούν και θα κάνουν οικογένεια: «έκανε το κοριτσάκι να πιστεύει άλλα. Μιλούσε για γάμο και παιδιά».

Πλέον τον λόγο έχει πάρει η Δικαιοσύνη στην οποία θα οδηγηθεί ο καθηγητής.

Σύμφωνα με τη μητέρα συμμαθητή της 14χρονης, την αποκλειστική ευθύνη την έχει η Διεύθυνση του σχολείου.

«Αφήνουμε τα παιδιά μας να τα προστατεύουν. Υπήρχαν γονείς που ήξεραν και τα παιδιά σίγουρα. Τα παιδιά έψαξαν την υπόθεση έχοντας στο μυαλό τους την προστασία της μαθήτριας. Τελικά το ίδιο το παιδί είπε σε κάποια παιδιά το τι συνέβαινε στα αλήθεια» είπε η γυναίκα.

«Η μαθήτρια τελείωσε τη Β’ Γυμνασίου. Τον καθηγητή τον γνωρίζω ως καθηγητή στο σχολείο. Τον είχε καθηγητή το παιδί μου επί δύο χρόνια. Δεν γνωρίζω κάτι πέρα από αυτά που γνώριζα ως μητέρα. Έκανε το μάθημά του. Για κάτι τόσο ακραίο δεν θα το έβαζα στο μυαλό μου» κατέληξε η ίδια.