Ηλιούπολη: Αποκαλύψεις για την σχέση 14χρονης και καθηγητή Φυσικής – «Είμαι πολύ ερωτευμένος»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την παράνομη σχέση  του 44χρονου καθηγητή Φυσικής σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία μητέρας μαθήτριάς του, το τελευταίο διάστημα διατηρούσε δεσμό με την 14χρονη κόρης της.

Κοινό μυστικό στο σχολείο, η σχέση του καθηγητή με την μαθήτρια

Μάλιστα, οι μαθητές του επίμαχου Γυμνασίου δεν δίστασαν να πουν ότι γνώριζαν για την σχέση της αλλοδαπής συμμαθήτριας τους με τον καθηγητή.

Όπως αποκαλύπτει στο newsit.gr πηγή από την σχολική κοινότητα, η ιδιαίτερη προσοχή που έδειχνε με την στάση του ο 44χρονος καθηγητής προς την μαθήτρια, καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής περιόδου, είχε απασχολήσει αρκετές φορές μαθητές και καθηγητές, χωρίς ωστόσο να μπορούν να προσδιορίσουν το μέγεθος της σχέσης τους, αν και πολλοί φαίνεται πως υποψιάζονταν.

Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες παιδιών που λένε πως είχαν δει αρκετές φορές τον διευθυντή του σχολείου να έχει προσωπικές συνομιλίες με τον καθηγητή, αλλά και συγκεκριμένη καθηγήτρια να καταβάλει προσπάθειες να προσεγγίσει όσο μπορούσε την μαθήτρια, προκειμένου να την εμπιστευτεί με σκοπό να της αποσπάσει λεπτομέρειες.

«Είμαι πολύ ερωτευμένος με την 14χρονη»

Ο 44χρονος, κάτοικος Αργυρούπολης είναι πατέρας δύο παιδιών και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 44χρονος καθηγητής που συνελήφθη φέρεται να προσέγγισε το 14χρονο κορίτσι με επίμονο φλερτ, ώσπου τελικά το πείσει να συνάψουν σχέση.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο 44χρονος φέρεται να είχε αποκαλύψει σε φίλο του ότι είναι «πολύ ερωτευμένος με την μικρή».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής συχνά έκανε πειράγματα στις μαθήτριές του, οι οποίες είχαν ενημερώσει τόσο τους γονείς τους όσο και την διεύθυνση του σχολείου, όμως δεν υπήρχαν τα απαραίτητα στοιχεία που θα φανέρωναν τη δράση του. Πολλές φορές μάλιστα γινόταν χυδαίος απέναντι τους.

Πώς η 14χρονη “έπεσε στα δίχτυα” του καθηγητή της

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο καθηγητής φαίνεται πως σε πρώτη φάση εκμεταλλεύτηκε μια άσχημη οικογενειακή στιγμή, που βίωνε στο σπίτι της η μαθήτρια και που είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί άμεσα η συμπεριφορά της.

Οι κινήσεις του Διευθυντή του σχολείου που είχε αντιληφθεί τη δράση του σάτυρου καθηγητή

Από την άλλη, ο διευθυντής του σχολείου φέρεται να είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να αποσπάσει τον 44χρονο καθηγητή από το σχολείο σε κάποια διοικητική θέση, είτε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είτε στο υπουργείο Παιδείας προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με ανήλικα παιδιά.

Τι δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας για το περιστατικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας το εν λόγω περιστατικό εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από το Υπουργείο Παιδείας. Η Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, ενημερώνεται από τον αρμόδιο διευθυντή εκπαίδευσης.