Με σύμμαχο τη Vapona θα απολαύσετε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι χωρίς κουνούπια!

Φέτος θα πούμε καλό καλοκαίρι και αντίο στα ενοχλητικά κουνούπια που κάθε χρόνο κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο δέρμα μας με τσιμπήματα, φαγούρες και κοκκινίλα που θα ευχόμασταν να μην είχαμε την “τύχη” να ζήσουμε.

Πολύτιμος σύμμαχός μας στην αντικουνουπική εκστρατεία η Vapona που εδώ και χρόνια προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από τα έντομα, για όλη την οικογένεια, μέσα και έξω από το σπίτι.

Μετά το σκόρο, η Vapona μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση αντικουνουπικής προστασίας που θα αφήσει τα κουνούπια εκτός της εμβέλειάς μας.

Πώς θα γίνει αυτό;

Μα φυσικά με τα εντομοαπωθητικά Vapona που θα σας απαλλάξουν από τα ανεπιθύμητα έντομα για μια ολόκληρη εποχή!

Τώρα με τα υγρά ηλεκτρικά αντικουνουπικά στην πρίζα, ανοίξτε τα παράθυρα και τα φώτα άφοβα! Κανένα έντομο δεν θα διαταράξει τον γαλήνιο ύπνο σας και τα όνειρα των μικρών σας!

Εκτός από το σπίτι, χαλαρώστε και στη βεράντα, στον κήπο, στο camping. Τα spray προστασίας εξωτερικής χρήσης και τα εντομοαπωθητικά sticks  ενάντια στα κουνούπια και τις σκνίπες θα κρατήσουν τα ενοχλητικά έντομα μακριά σας.

Ετοιμαστείτε για ατέλειωτες στιγμές καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς, όπου κι αν βρίσκεστε.

Οι εντομοαπωθητικές lotion και τα spray για το σώμα, αλλά και τα αδιάβροχα βραχιολάκια είναι ιδανικά για μικρούς και μεγάλους και απόλυτα ασφαλή ακόμα για παιδιά από 3 ετών και άνω.

Διαλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν και κανένα ενοχλητικό έντομο δεν θα χαλάσει το πιο καλό καλοκαίρι όλης της οικογένειας!

Γιατί… με δυο λόγια… Vapona και καλό καλοκαίρι!