Αρχική Νέα Με βότσαλο στρώνονται παιδικές χαρές της Αθήνας για έναν πολύ καλό λόγο

Με βότσαλο στρώνονται παιδικές χαρές της Αθήνας για έναν πολύ καλό λόγο

Οι παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων αλλάζουν προς το καλύτερο. Με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και το καλύτερο παιχνίδι τους αποκτούν νέο δάπεδο, το οποίο απορροφά καλύτερα κραδασμούς, αλλά και νερά!

Μπορείτε να φανταστείτε, λοιπόν, τι σχέση έχει ένα ταπεινό βότσαλο με την... άδεια λειτουργίας μιας σύγχρονης Παιδικής Χαράς;

Ανακαλύψτε το στις ολοκαίνουργες Πιστοποιημένες Παιδικές Χαρές που ολοκληρώνει ο Δήμος Αθηναίων και ο ΟΠΑΝΔΑ και οι οποίες θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες στη χαρούμενη διάθεση παιδιών και γονέων.

Αν κατοικείτε στην Αθήνα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το μοναδικό φυσικό βότσαλο που έχει χρησιμοποιηθεί στο δάπεδο της κατασκευής, το οποίο είναι ειδικά επεξεργασμένο προκειμένου να εξασφαλίζει δύο πολύ σημαντικά πράγματα:

  • Σε συνδυασμό με το χυτό ελαστικό τάπητα, διαθέτουν αξιοσημείωτη ικανότητα απορρόφησης κρούσης σε περίπτωση πτώσης του παιδιού, το οποίο έτσι προφυλάσσεται από πιθανό τραυματισμό.
  • Εξασφαλίζει την πλήρη απορρόφηση των επιφανειακών υδάτων και τη φυσική απορροή τους, δηλαδή δεν θα δείτε πότε νερά να λιμνάζουν στο δάπεδο όπου παίζουν τα παιδιά.

Δείτε στο παρακάτω video την παρουσίαση του νέου δαπέδου

Οι Παιδικές Χαρές μας!

#OiPaidikesXaresMas | Μπορείτε να φανταστείτε τι σχέση έχει ένα ταπεινό βότσαλο με την... άδεια λειτουργίας μιας σύγχρονης Παιδικής Χαράς; Θα το ανακαλύψετε όταν επισκεφθείτε τις ολοκαίνουργες Πιστοποιημένες Παιδικές Χαρές που ολοκληρώνει ο Δήμος Αθηναίων και ο ΟΠΑΝΔΑ και οι οποίες θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες στη χαρούμενη διάθεση παιδιών και γονέων. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το μοναδικό φυσικό βότσαλο που έχει χρησιμοποιηθεί στο δάπεδο της κατασκευής, το οποίο είναι ειδικά επεξεργασμένο προκειμένου να εξασφαλίζει δύο πολύ σημαντικά πράγματα: - Πρώτον, σε συνδυασμό με το χυτό ελαστικό τάπητα, διαθέτουν αξιοσημείωτη ικανότητα απορρόφησης κρούσης σε περίπτωση πτώσης του παιδιού, το οποίο έτσι προφυλάσσεται από πιθανό τραυματισμό.- Δεύτερον, εξασφαλίζει την πλήρη απορρόφηση των επιφανειακών υδάτων και τη φυσική απορροή τους, δηλαδή δεν θα δείτε πότε νερά να λιμνάζουν στο δάπεδο όπου παίζουν τα παιδιά. Η ασφάλεια των παιδιών είναι προτεραιότητά μας! #PaizoMeAsfalia #OPANDΑ

Gepostet von Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων am Dienstag, 30. Oktober 2018


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.