Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Μην το χάσετε! Οι εξαιρετικές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης δωρεάν για ένα σαββατοκύριακο

Μην το χάσετε! Οι εξαιρετικές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης δωρεάν για ένα σαββατοκύριακο

Η Περιφέρεια Αττικής προσκαλεί τους λιλιπούτειους θεατρόφιλους στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στις 15.00, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού», στην παιδική παράσταση «Αλαντίν» στη σκηνή της Φρυνίχου (Φρυνίχου 14, Πλάκα) και τους ενήλικες θεατρόφιλους την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 17.30 στη σκηνή του Υπογείου (Πεσμαζόγλου 5) στην παράσταση «Δούλες». Οι παραστάσεις, οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, θα πραγματοποιηθούν εξ αναβολής των προγραμματισμένων παραστάσεων στο Αττικό Άλσος και είναι δωρεάν για το κοινό.

Μάθετε περισσότερα για την παράσταση Αλαντίν πατώντας εδώ  και για την παράσταση Δούλες πατώντας εδώ

Κλείστε θέση άμεσα

Τηλέφωνα για κρατήσεις θέσεων (λόγω περιορισμένης χωρητικότητας θεάτρου)

Σκηνή Φρυνίχου (Αλαντίν): 2103222464

Σκηνή Υπογείου (Δούλες): 2103228706


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.