Νεαροί ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας 14χρονους στο Αιγάλεω – Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του ενός

Δύο μαθητές Γυμνασίου, ηλικίας 14 ετών, ξυλοκοπήθηκαν άγρια όταν τους επιτέθηκε μία ομάδα 15 νεαρών στο Αιγάλεω. Ο λόγος της επίθεσης σχετίζεται με τη διάθεση της ομάδας που επιτέθηκε να κλέψουν τα κινητά τους, αλλά και … παπούτσια.

Επίθεση με ξύλα και πέτρες

Τα δύο παιδιά μόλις είχαν τελειώσει από το φροντιστήριο, γύρω στις 20:00, και επέστρεφαν σπίτι τους μέσα από το πάρκο του Μπαρουτάδικου. Τέσσερις νεαροί ήταν κρυμμένοι πίσω από τα δέντρα και ξαφνικά άρχισαν να τους ξυλοκοπούν, ενώ άμεσα έφτασαν άλλοι δέκα με μηχανάκια. Ο ένας μαθητής έμεινε λιπόθυμος με πολλά κατάγματα, και στον δευτερο έσπασαν το σαγόνι και τα πλευρά του, ενώ παιδιά που την ίδια ώρα περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν, μάταια, να τους σταματήσουν.

Τι λέει η μητέρα του ενός

Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας ενός εκ των δύο μαθητών, που έπεσαν θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα νεαρών στο Αιγάλεω.

«Ηταν αιμόφυρτος, ζαλιζόταν, χωρίς παπούτσια γιατί του τα είχαν πάρει», είπε η μητέρα του ενός παιδιού, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Εφοδιασμένοι με λοστούς και καδρόνια

«Μαμά μας περικύκλωσαν 20-25 άτομα που φορούσαν μάσκες», είπε το θύμα του ξυλοδαρμού στη μητέρα του. «Χωρίς λόγο, άρχισαν να ρίχνουν σφαλιάρες στον γιο μου και συνέχισαν με το άλλο παιδί, που το χτύπησαν σε όλο το σώμα και το πρόσωπο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί», είπε η μητέρα συγκλονισμένη, που πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ των παιδιών και της ομάδας που τους επιτέθηκε. «Μιλάμε για μαθητές γυμνασίου, τα άλλα άτομα ήταν τουλάχιστον 20-25, μπορεί και 30 χρονών και πλήρως εξοπλισμένοι, είχαν λοστούς και καδρόνια», δήλωσε ακόμη, για τους δράστες του ξυλοδαρμού.

«Πρέπει να αστυνομευθεί ο χώρος, κυκλοφορούν συνέχεια παιδιά και γονείς. Δεν θέλω να μάθει ο γιος μου να φοβάται. Να μην ζήσει άλλο παιδί ή γονιός αυτό που ζήσαμε εμείς», κατέληξε η μητέρα.