Αρχική Προτάσεις Αγοράς Nintendo Labo: Παιδιά, ανακαλύψτε το νέο τρόπο παιχνιδιού που "απογειώνει" τη φαντασία στα Public

Nintendo Labo: Παιδιά, ανακαλύψτε το νέο τρόπο παιχνιδιού που "απογειώνει" τη φαντασία στα Public

Τα Public, ο Νο 1 gaming προορισμός σε όλη την Ελλάδα και η CD Media S.E, αποκλειστικός διανομέας της Nintendo για τα Βαλκάνια, υποδέχθηκαν στο The Mall Athens, το Σάββατο 2 Ιουνίου, γονείς και παιδιά οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στον μαγικό κόσμο του ολοκαίνουργιου, για το Nintendo Switch, παιχνιδιού Nintendo Labo. Με μήνυμα «Φτιάξτε. Παίξτε. Ανακαλύψτε» οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση εξερεύνησαν τις δυνατότητες του νέου Nintendo Labo. Με τον τρόπο αυτό, ανακαλύψανε έναν νέο τρόπο παιχνιδιού, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, το οποίο απογειώνει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα παιδιών και ενηλίκων ενώ αναπτύσσει σημαντικά μία σειρά από διαφορετικές δεξιότητες.

Το παιχνίδι περνά σε άλλη διάσταση

Με το Nintendo Labo η ανακάλυψη είναι παιχνίδι! Ένα κομμάτι χαρτόνι μπορεί να πάρει πολλές μορφές, από μία μηχανή, ένα καλάμι ψαρέματος, ένα πιάνο, ή ό,τι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί, συναρμολογώντας φύλλα από χαρτόνι σε διάφορα σχήματα (τα Toy-Con) και συνδυάζοντας τα με το Nintendo Switch. Το Nintendo Labo επιτρέπει στον οποιονδήποτε να παίξει κατασκευάζοντας και να διασκεδάσει. Οι οικογένειες που παίζουν με το Nintendo Labo μπορεί να επινοήσουν νέους τρόπους παιχνιδιού χωρίς καν να το καταλάβουν, και μερικές φορές η ανακάλυψη από μόνη της είναι το καλύτερο παιχνίδι! Μπορεί να διαγωνιστούν σε έναν πρωτότυπο αγώνα και να κερδίσουν, να ψαρέψουν, ακόμη και να παίξουν το αγαπημένο τους τραγούδι!

Τα Public, παρουσίασαν το Nintendo Labo, στο πλαίσιο της συνολικής τους φιλοσοφίας να παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις, να συνεργάζονται με τους πλέον καταξιωμένους κατασκευαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις για όλη την οικογένεια. Προτάσεις που συνδυάζουν την καινοτομία, την εμπειρία, το παιχνίδι και προτρέπουν τους γονείς & παιδιά να παίξουν μαζί ενισχύοντας την αγάπη τους για το παιχνίδι αλλά και τη σχέση τους.

Τα Public όμως δεν σταματούν εδώ. Με στόχο να συμβάλλουν στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων των παιδιών και να δημιουργήσουν αφορμές για την ενίσχυση της σχέσης γονέα – παιδιού, διοργανώνουν πάνω από 700 εκδηλώσεις και εργαστήρια. Επιπλέον, με την καθοδήγηση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, ο επισκέπτης μπορεί να βρει από παιδικά παιχνίδια, σχολικά βιβλία, CD, βιβλία, ταινίες και φυσικά gaming σε μεγάλη ποικιλία και εύρος τιμών. Επισκεφθείτε τα Public, και ανακαλύψτε το Nintendo Labo. Σίγουρα θα κολλήσετε αφού το παιχνίδι ξεκινάει πριν καν πατηθεί το Play.

Για τα καλύτερα gaming προϊόντα, ξεκίνα από τα Public.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.