«Δυο χρόνια σκοτάδι …λείπεις»: Το βίντεο για την 16χρονη κόρη του Ν. Νικολόπουλου που πέθανε σαν σήμερα, συγκινεί

Η Τασία Μανωλοπούλου και ο Νίκος Νικολόπουλος ήρθαν αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να βιώσει ένας γονιός, το θάνατο του παιδιού τους. Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια από τότε που η 16χρονη κόρη τους Νίκη, ένα χαρισματικό παιδί και ένας άγγελος επί γης «έσβησε» πριν καν προλάβει να ζήσει όλα όσα ονειρεύτηκε.

Η απώλεια της Νίκης βύθισε στο πένθος την οικογένεια και προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο που υποκλίθηκε στην ηρωική απόφαση των γονέων να δωρίσουν τα όργανά της για να δώσουν ζωή σε πέντε συνανθρώπους μας.

Το τρυφερό βίντεο της μητέρας της

Με ένα συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Τασία Μανωλοπούλου στέλνει σήμερα στην κόρη της ένα συγκλονιστικό μήνυμα. «Δυο χρόνια σκοτάδι…λείπεις» είναι το μήνυμα που στέλνει η μητέρα στο αγγελούδι της και στο βίντεο που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους προβάλλει όμορφες και ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές με την αξιαγάπητη Νίκη.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Νίκου Νικολόπουλου

«Το χέρι του Θεού πήρε τη Νίκη όπως την πήρε, χωρίς κανένα κόπο. Την έκοψε όπως κόβουμε εμείς το ωραιότερο τριαντάφυλλο από ένα κήπο. Γιατί η Νίκη έφυγε μέσα σε λίγα λεπτά. Ενώ η Νίκη, γιατί δεν της γινόταν το χατίρι, ήταν έτοιμη να γκρεμίσει όλο το σπίτι. Δεν μπορεί να ήταν τυχαίο που ήταν Σάββατο μεσημέρι. Ήταν ο μπαμπάς στο σπίτι, είχε έρθει από το εξωτερικό η αδερφή που σπουδάζει, ήμασταν όλοι γύρω από το τραπέζι, φάγαμε όλοι μαζί. Η Νίκη ήθελε να πιει όλο το νερό που υπήρχε στο τραπέζι, άνοιξε και το ψυγείο κι εκείνη τη στιγμή είπαμε «μέχρι εδώ, δεν θα πιεις άλλο νερό, πήγαινε για ύπνο τώρα». Ήταν η τελευταία φορά που εγώ και τα παιδιά είδαμε τη Νίκη». «Η μητέρα της την πήγε για ύπνο. Μετά από μισή ώρα ξύπνησε και έκανε εμετό. Νομίσαμε ότι ήταν επειδή είχε πιει πολύ νερό. Μετά, όπως γράφουν οι γιατροί στην ιατρική διάγνωση, επήλθε το εγκεφαλικό και στη συνέχεια το πνευμονικό οίδημα. Υπήρξε και ανακοπή της καρδιάς, όπου κράτησε 20 λεπτά ώσπου να ξαναμπεί σε λειτουργία. Από εκείνη τη στιγμή οι γιατροί είπαν ότι το παιδί είναι εγκεφαλικά νεκρό».«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Πώς να το πιστέψεις; Ένα παιδί που μέχρι πριν λίγο ήταν στο τραπέζι, γελούσε, έπαιζε, γκρίνιαζε… Εμείς είπαμε δεν μπορεί να έγιναν όλα τυχαία. Μάλιστα, ευχαριστήσαμε τον Θεό γιατί έφυγε την τελευταία μέρα του Χριστός Ανέστη. Η βεβαιότητα ότι νικάμε τον θάνατο ήρθε με αυτό το γεγονός της Νίκης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ»!