Ο 10χρονος Εφραίμ που έχει εγκεφαλική παράλυση και η μαμά που τον μεγαλώνει μόνη της, μας χρειάζονται

Ο 10χρονος Εφραίμ που έχει εγκεφαλική παράλυση και η μαμά που τον μεγαλώνει μόνη της, μας χρειάζονται

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός “Παιδική Χαρά” για τον 10χρονο Εφραίμ, παιδί μονογονεικής οικογένειας. Ο μικρός  δίνει έναν τεράστιο αγώνα επιβίωσης από τότε που γεννήθηκε.

Πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, εγκεφαλική αιμορραγία, υδροκεφαλία και έχει βαλβίδα στο κεφαλάκι του.  Κάθε μέρα που ξημερώνει, η μανούλα του η Κατερίνα παρακαλάει να είναι καλά και να μην κάνει επιληπτικές κρίσεις ο μικρούλης.

Η αγάπη αυτής της μάνας για το σπλάχνο της και η μάχη που δίνει ολομόναχη έχουν φτάσει τον Εφραίμ εδώ που είναι σήμερα. Η Κατερίνα παραμερίζοντας τα δικά της προβλήματα στέκεται όσο πιο πολύ μπορεί στο παιδί της! Δυστυχώς όμως τα προβλήματα την έχουν λυγίσει … χρειάζεται την βοήθεια μας.

Η έκκληση της μαμάς του 1οχρονου

Ο 10χρονος Εφραίμ που έχει εγκεφαλική παράλυση και η μαμά που τον μεγαλώνει μόνη της, μας χρειάζονται

Όπως η ίδια χαρακτηριστικά λέει :

«Είμαι μια ανύπαντρη μητέρα που μεγαλώνω μόνη μου τον γιο μου Εφραίμ που πάσχει από πολύ σοβαρά προβλήματα υγειάς!

Ο Εφραιμάκος από την πίεση στο κεφαλάκι του έχει αναπτύξει εδώ και ένα χρόνο μεγάλο πρόβλημα με τα ματάκια του! Και όλα αυτά τα περνάω τελείως μόνη μου!!!

Τώρα τον τελευταίο χρόνο είχα και εγώ σοβαρά προβλήματα υγείας : έχω κάνει τρία χειρουργεία στην μέση μέσα σε πέντε μήνες… στο τελευταίο έκανα σπονδυλοδεσία και έχω βάλει τέσσερεις βίδες… σαν να μην έφταναν όλα αυτά πριν λίγες μέρες έκανα και ένα χειρουργείο γυναικολογικό… αφαίρεσα τη σάλπιγγα μου. Δεν μπορώ να δουλέψω!

Περνάμε με τον γιο μου πάρα πολύ δύσκολα διότι το μόνο εισόδημα είναι το προνοιακό επίδομα του Εφραίμ, που με αυτά θα πρέπει να καλύψω τα φάρμακα που παίρνει ο Εφραίμ, τις πάνες, το φαγητό μας, το ενοίκιο, ρεύμα, νερό…

είμαστε πραγματικά πολύ δύσκολα… χρειαζόμαστε την βοήθεια σας

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την οικογένεια

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ για να σταλεί η σχετική απόδειξη

PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Το post της έκκλησης