Ο 10χρονος Όθωνας παλεύει με το νευροβλάστωμα 4ου σταδίου στο αριστερό επινεφρίδιο και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση του 10χρονου Όθωνα που παλεύει με τον καρκίνο τα τελευταία έξι χρόνια απευθύνει η Πράξη Αγάπης. 

Ο μικρός Όθωνας παλεύει με τον καρκίνο και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας

Όταν ήταν μόλις τεσσάρων χρονών, ο μικρούλης διεγνώσθη με έναν πολύ επιθετικό τύπο καρκίνου: νευροβλάστωμα 4ου σταδίου στο αριστερό επινεφρίδιο.

Αμέσως μετά την τρομακτική αυτή διάγνωση, ο μικρός Όθωνας υπεβλήθη σε ένα συνδυαστικό πρόγραμμα θεραπειών που αποτελείτο από χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες, ανοσοθεραπείες, χειρουργικές επεμβάσεις και μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ενώ όμως όλα έδειχναν πως ο καρκίνος ήταν σε ύφεση, οι εξετάσεις του ανέδειξαν μεταστάσεις στον μυελό τον οστών και στα κόκαλα. Μόλις η μητέρα του έλαβε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια της.

Υποβάλλεται σε ειδικό σχήμα ανοσοθεραπείας, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει νέα μεταμόσχευση μυελού των οστών

Καθώς η ασθένειά του θεωρείται υψηλού κινδύνου για προσβολή λοιμώξεων, ο μικρός Όθωνας παρακολουθεί μαθήματα κατ’ οίκον, ενώ η μεταφορά του από και προς το νοσοκομείο πραγματοποιείται με ιδιωτικό μέσο μεταφοράς ασθενών. Όλα αυτά τα χρόνια, η μητέρα του δεν έχει φύγει στιγμή απ’ το πλευρό του, ενώ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία της, αφού είναι η μόνη που μπορεί να τον συνοδέψει στο νοσοκομείο και να τον φροντίσει.

Πλέον όμως, έχει έρθει σε οικονομικό αδιέξοδο και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα βιοποριστικά έξοδα της οικογένειας, όπως επίσης και στα έξοδα που αφορούν τις ιατροφαρμακευτικές ανάγκες του μικρού Όθωνα. Ο Όθωνας περνά δύσκολες ώρες, ωστόσο δεν το βάζει κάτω. Παρόλο που έχει στερηθεί τόσα πολλά απ’ την παιδική του ηλικία, συνεχίζει να παλεύει με θάρρος.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας κι ας διευκολύνουμε τον αγώνα αυτού του μικρού μαχητή με μια μικρή μας κίνηση! Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε

Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε:

– με τραπεζική κατάθεση ή online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπαίνοντας στην πλατφόρμα, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την εξέλιξη της εκστρατείας: https://act-of-kindness.org/…/little-othon-needs-our…/

– με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σημειώνοντας στην αιτιολογία «Για τον μικρό Όθωνα». Έπειτα, συμπληρώστε το παρακάτω δελτίο δωρεάς για να σας αποστείλουμε την απόδειξη: https://act-of-kindness.org/el/donation-form/

👉Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 5222091702771
IBAN: GR4101722220005222091702771
SWIFT-BIC: PIRBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ-ACT OF KINDNESS

👉Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού: 21000630539
IBAN: GR4401102100000021000630539
SWIFT-BIC: ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ- ACT OF KINDNESS

👉Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 701002002030506
IBAN: GR0401407010701002002030506
SWIFT-BIC: CRBAGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ- ACT OF KINDNESS

👉Για εύκολη αντιγραφή- επικόλληση λογαριασμών : https://act-of-kindness.org/el/bank-account

– με τον μοναδικό κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής της εκστρατείας RF96917199023282328232823 μέσω του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ.

-Στείλτε SMS στο 19825 με την φράση «Για τον μικρό Όθωνα». (Χρέωση 2,71€ /SMS)

*Η παραπάνω χρέωση συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας. O αριθμός είναι διαθέσιμος για όλους τους παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Το κείμενο της έκκλησης

Διαβάστε επίσης:

ΤΕΦΑΑ Αθηνών: Κατέρρευσε ταβάνι σε κεντρικό διάδρομο του Τμήματος – ΑΠΘ: Κατέρρευσε το υπόστεγο στην Κτηνιατρική Σχολή [εικόνες]

Για πρώτη φορά η ζωή του σπουδαίου Έλληνα γιατρού Γεώργιου Παπανικολάου κυκλοφορεί σε ένα graphic novel!

Τέμπη: Ξύπνησε από την καταστολή η 25χρονη Ανυσία – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

«Είχε προσπαθήσει να πνίξει και την ανιψιά μου» – Μαρτυρία σοκ για τον πατέρα που παραλίγο να σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά του