Ο 12χρονος Άγγελος είπε τα κάλαντα και δώρισε 100 ευρώ στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων Ξάνθης

Ο 12χρονος Άγγελος είπε τα κάλαντα και δώρισε 100 ευρώ στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων Ξάνθης

Μάθημα ζωής και αλληλεγγύης μας δίνει ο 12χρονος Άγγελος από την Ξάνθη με τη απόφασή του να διαθέσει 100 ευρώ από το ποσό που μάζεψε λέγοντας τα καλάντα την Παραμονή των Χριστουγέννων, στο καταφύγιο, Αδεσποτούλια Ξάνθης, ώστε να αγοραστούν τροφές για τα αδέσποτα ζωάκια που φιλοξενούνται. Μάλιστα, ο μικρός έλεγε τα κάλαντα φορώντας τη μπλούζα που έλεγε “Λέω τα κάλαντα και βοηθάω τα σκυλάκια της Ξάνθης”.

“Λέω τα κάλαντα και βοηθάω τα σκυλάκια της Ξάνθης”

Ο 12χρονος Άγγελος είπε τα κάλαντα και δώρισε 100 ευρώ στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων Ξάνθης

Όπως διαβάζουμε στη σελίδα του καταφύγιου που δημοσίευσε το γεγονός “ Ο 12 χρόνος Άγγελος την παραμονή Χριστουγέννων βγήκε και είπε τα κάλαντα για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Από τα χρήματα που θα συγκέντρωνε να δώσει 100 ευρώ στο καταφύγιο μας, Αδεσποτούλια Ξάνθης. Μάλιστα στη μπλούζα του είχε καρφιτσωσει και το σημείωμα της φωτογραφίας ! Ευχαριστουμε πολύ Άγγελε. Είσαι ο άγγελος του καταφύγιου και των παιδιών μας εκεί..

Ο μικρούλης με την υπέροχη κίνησή του απέδειξε πόσο υπέροχο και χαρισματικό παιδί είναι, πόσο τρυφερή ψυχή έχει, καθώς σκέφθηκε να βοηθήσει τα αδέσποτα ζωάκια που έχουν την ανάγκη μας αντί να πάρει παιχνίδια και ό,τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένα παιδί για την ψυχαγωγία του.

Ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς του για τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες μεγαλώνουν το παιδί τους και ένα ακόμη μεγαλύτερο στο μικρό Άγγελο για το παράδειγμά του!

Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν συμπαθούν ή ενδεχομένως φοβούνται τα ζώα, είναι όμως υποχρέωση όλων μας να τα σεβόμαστε και τα βοηθάμε. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο κόσμος τούτος δεν ανήκει μόνο σε εμάς τους ανθρώπους.

Ανήκει και σε όλα τα ζώα αυτού του πλανήτη, γι’ αυτό καλό θα είναι να μάθουμε να τον μοιραζόμαστε μαζί τους.

Διαβάστε επίσης:

Ο Άγιος Βασίλης αφήνει το έλκηθρό του και πάει βόλτα με το Μετρό – Πού θα τον συναντήσετε

Ραγίζει καρδιές το “αντίο” του συζύγου στην 26χρονη Ράνια που “έσβησε” μετά από δύο ανακοπές

Στα ύψη τα κρούσματα – Προβληματισμός και ανησυχία – Κλειστά σχολεία μέχρι μέσα Γενάρη;