Ο Άγιος Βασίλης αφήνει το έλκηθρό του και πάει βόλτα με το Μετρό – Πού θα τον συναντήσετε

Ο Άγιος Βασίλης αφήνει το έλκηθρό του και πάει βόλτα με τα ΜΜΜ - Πού θα τον συναντήσετε

Ο Άγιος Βασίλης επιβιβάστηκε παραμονή Χριστουγέννων στα μέσα σταθερής τροχιάς και απόλαυσε μια ξεχωριστή βόλτα στους κεντρικούς σταθμούς της πόλης, ανταλλάσσοντας ευχές με τους επιβάτες.

Πρώτη στάση Ελληνικό!

Ο Άγιος Βασίλης αφήνει το έλκηθρό του και πάει βόλτα με τα ΜΜΜ - Πού θα τον συναντήσετε

Πρώτος σταθμός του το Μετρό, όπου νωρίς το πρωί στάθμευσε προσωρινά το έλκηθρο στο σταθμό «Ελληνικό» και επέλεξε για τη μετακίνησή του ένα συρμό διαφορετικό από τους συνηθισμένους.

Πρόκειται για ένα συρμό γιορτινό, «ντυμένο» εξωτερικά και εσωτερικά στα χρώματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών θα κυκλοφορεί στις Γραμμές 2 & 3 του Μετρό, με αποστολή να αιφνιδιάζει στο πέρασμά του τους επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς.

Βόλτα με το τραμ στον Πειραιά

Κι αφού έδωσε τις ευχές του στους επιβάτες του Μετρό, ο Άγιος Βασίλης μετεπιβιβάστηκε στο Τραμ και με τους νέους συρμούς του δικτύου έφθασε ως τον Πειραιά.

Παραμένοντας σε εορταστική διάθεση και στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΣΤΑ.ΣΥ. με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς  ηχούν μελωδίες γιορτινές από την ιστορική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και Κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα από τη Χορωδία «Δόμνα Σαμίου».

Παράλληλα, με την πολύτιμη συνδρομή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ο ομώνυμος σταθμός της Γραμμής 3 του Μετρό φόρεσε τα γιορτινά του, μοιράζοντας ευχές στους διερχόμενους επιβάτες.

Διαβάστε επίσης:

Κερδίστε 3 βραχιολάκια για να παίξετε και να διασκεδάσετε στα Aidonakia Winter Wonderland (1/1-9/1)

5 τυχεροί κερδίζουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου “Μηχανισμός των Αντικυθήρων – Το Μαγικό Ταξίδι”

Πρόταση βόμβα να παραταθούν οι διακοπές των Χριστουγέννων για τους μαθητές – Τι θα γίνει με τα κρούσματα στις τάξεις