Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή αποκαλύπτει: «Το 2χρονο παιδί της κλαίει, είναι θλιμμένο. Πρόκειται για ένα βασανιστήριο»

Ο νέος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, μίλησε στην ΕΡΤ για την παράταση κράτησή της ενώ αποκάλυψε την ψυχολογική κατάσταση της 2χρονης κόρης της, Αριάδνης, που μεγαλώνει μακριά από την μαμά και τον μπαμπά της.

«Το 2χρονο παιδί της κλαίει, είναι θλιμμένο. Πρόκειται για ένα βασανιστήριο»

Αναφερόμενος στην κόρη της Εύας Καϊλή, ο δικηγόρος της τόνισε ότι «οι Αρχές επιτρέπουν στην Εύα Καϊλή να βλέπει το παιδί της κάθε μέρα για μία ώρα. Πρέπει να ξέρετε ότι ένα παιδί είκοσι τεσσάρων μηνών δεν καταλαβαίνει ακόμα πολλά πράγματα. Όταν ένα παιδί φτάνει στη φυλακή, δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει τι είναι η φυλακή.

Το παιδί είναι θλιμμένο και δεν καταλαβαίνει γιατί φεύγει η μητέρα

Όμως όταν το επισκεπτήριο κρατάει μια ώρα την ημέρα, πρέπει μετά από 35 λεπτά να προετοιμάσεις το παιδί ότι η μαμά θα φύγει. Μετά από 25 λεπτά το παιδί κλαίει. Το παιδί είναι θλιμμένο και δεν καταλαβαίνει γιατί φεύγει η μητέρα. Πιστεύω ότι τόσο για την Εύα Καϊλή όσο και για το παιδί που δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, πρόκειται για βασανιστήριο γιατί το παιδί φεύγει προς την έξοδο και η Εύα Καϊλή επιστρέφει στο κελί της».

Τι έκανε η κόρη της Καϊλή όταν συνάντησε την μητέρα της μέσα στο κελί

Για την υπόθεση του Qatargate και ειδικότερα για την πελάτισσά του Εύα Καϊλή μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ο δικηγόρος Μιχάλης Δηματρακόπουλος καταγγέλλοντας το Ευρωκοινοβούλιο για υποκρισία και τονίζοντας παράλληλα ότι «την θέλουν σαν τρόπαιο».«Να υπογράψω να δω το παιδί μου»

«Από την πρώτη στιγμή πιέζεται να παραδεχθεί πράγματα που δεν έχει κάνει. Το περιβάλλον της, της έλεγε να υπογράψει πράγματα που δεν έχει κάνει και σε δυο μέρες θα είναι ελεύθερη», ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και συμπλήρωσε:

«Έρχονται στιγμές που λέει: ‘να υπογράψω να δω το παιδί μου’, την άλλη μέρα λέει:’ τι να υπογράψω αφού δεν μπορώ να τεκμηριώσω πως το έχω κάνει’».

Ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε επίσης τι έκανε η κόρη της Εύας Καϊλή, όταν τη συνάντησε μέσα στο κελί. Στην τελευταία επίσκεψη της κόρης της στη φυλακή, το 24 μηνών κοριτσάκι κρύφτηκε πίσω από μία καρέκλα για να μείνει μαζί της.

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιαστήκαμε από την ολοκαίνουργια αίθουσα Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης αυτών των δημόσιων σχολείων!

Κεφτεδάκια με μελιτζάνα – πρωτότυπη συνταγή για να φάνε τα παιδιά λαχανικά

Επίτιμος διδάκτορας του ΑΠΘ θα αναγορευτεί ο Νίκος Γκάλης