Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει παιδική θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από την περιπέτεια της Μυρτώς

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε στο πλαίσιο εκδήλωσης που έδωσε το παρών ότι έχει στα σκαριά την υλοποίηση μιας παιδικής θεατρικής παράστασης που θα έχει ως θεματική της την τραγική ιστορία της 22χρονης Μυρτώς που το 2012 έπεσε θύμα άγριας επίθεσης στην Πάρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο ηθοποιός δήλωσε ότι τα έσοδα της παιδικής αυτής παράστασης θα δοθούν στη μητέρα της, η οποία προσπαθεί να δώσει και πάλι το χαμόγελο στην κόρη της, μιας και ο στόχος όλων όσοι είναι στο πλευρό της είναι η Μυρτώ να ταξιδέψει στη Ρωσία, προκειμένου να υποβληθεί σε νέα θεραπεία.

Η παράσταση θα είναι βασισμένη στο βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει με την ιστορία της, «Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά» και υπογράφει η συγγραφέας Εύα Πετροπούλου- Λιανού.

Ας γνωρίσουμε την ιστορία του βιβλίου «Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά»

Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με μακριά, ξανθά μαλλιά! Το κορίτσι αυτό, η Μυρτιά ήταν αρχηγός των Νεραϊδο- Αμαζόνων και προστάτιδα του Δάσους των Μυστικών! Μια μέρα χάθηκε από το χωριό της το πετράδι της καλοσύνης… Με θάρρος η μικρή αμαζόνα, χωρίς να το βάλει κάτω ούτε λεπτό, κατάφερε να βρει το πολύτιμο πετράδι και το επέστρεψε στο Βασίλειο των Αμαζόνων! Ένα παραμύθι πολύ διαφορετικό από τ’ άλλα… Γράφτηκε για τη Μυρτώ… Τη Μυρτώ, που τη γνωρίσαμε, όχι γιατί έγραψε καλά στις πανελλήνιες ή γιατί έκανε κάτι σπουδαίο…αλλά γιατί κακοποιήθηκε σε παραλία της Πάρου και σώθηκε από θαύμα! Σαν ηρωίδα, λοιπόν, όπως στα παραμύθια παλεύει, καθημερινά, για να κατακτήσει τα “δεδομένα” σε μας…