Ο Παντελής Τουτουνζής μιλά για τα παιδιά του που γεννήθηκαν με παρένθετη μητέρα

Ο Παντελής Τουτουνζής μιλά για την πατρότητα και τα παιδιά του που γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα

Ο Παντελής Τουτουνζής εκτός από makeup artist των επωνύμων είναι και μπαμπάς δυο αξιολάτρευτων παιδιών, ενός αγοριού 4 ετών και ενός κοριτσιού 2 ετών, που είναι όλη του η ζωή.

Συχνά πυκνά δημοσιεύει στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες με τα παιδάκια του ενώ χθες καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή “Καλοκαίρι not”  περιέγραψε πώς είναι ο ίδιος ως μπαμπάς, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς πήραν την απόφαση με το σύντροφό του να αποκτήσουν παιδιά με παρένθετη μητέρα.

«Το αγοράκι μου είναι πιο απαιτητικό. Είναι λίγο πιο παρορμητικός, λίγο πιο ζωηρός και λίγο πιο άτακτος από την κόρη μου», ανέφερε για αρχή.

«Θέλω όλον τον ελεύθερο χρόνο μου να τον περνώ με τα παιδιά. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο και πιο ευχάριστο», τόνισε παράλληλα.

Ο ερχομός των παιδιών με παρένθετη μητέρα

Ο Παντελής Τουτουνζής μιλά για τα παιδιά του που γεννήθηκαν με παρένθετη μητέρα

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του δημιουργήθηκαν μετά την απόφασή του να κάνει παιδιά με παρένθετη μητέρα, απάντησε ότι «Το πιο σημαντικό που μου συνέβη ήταν πως μόλις ήρθε στη ζωή ο γιος μας, σταμάτησα το αμάξι, πήρα τους γονείς μου και τους είπα ότι πλέον είμαι γονιός κι όχι παιδί. Ήταν υπέροχο συναίσθημα».

Άγνωστεσ λεπτομέρειες της ζωής του ως μπαμπάς

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο makeup artist μιλά για τα παιδιά του καθώς πριν λίγους μήνες είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής Happy Day αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για τα αγγελούδια του.

«Όταν γεννήθηκε ο μεγάλος μας, στην αρχή τον είχαμε σε μια θερμοκοιτίδα. Είναι ο ήρωάς μας. Είχαμε δίδυμη κύηση και το ένα παιδάκι “έφυγε” στον ουρανό και το άλλο ήρθε στην αγκαλιά μας. Ήταν κάτι που έπρεπε να ξεπεράσω πολύ γρήγορα. Θυμάμαι ότι ήμουν στο αμάξι, σταματάω στα δεξιά με alarm, παίρνω τους γονείς μου και τους είπα “δεν είμαι πια γιος σας, αλλά μπαμπάς”.

Σαν να σταμάτησα να είμαι παιδί σε αυτή τη ζωή και έγινα πατέρας. Ήταν σαν να έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, ότι αυτόν τον ρόλο, που τον έδωσε ο Θεός θα τον τιμήσω. Μετά από 20 ημέρες ήρθε ο μικρός στο σπίτι και γέμισε. Μετά από ένα χρόνο και κάτι, ήρθε και η πριγκίπισσά μας. Η αγαπημένη μας στιγμή είναι όταν κάνουμε τα μπανάκια μας το βράδυ και καθόμαστε με τα μπουρνούζια μας και κάθε βράδυ κάνουμε και κάτι διαφορετικό».

Δείτε αναρτήσεις του με τα παιδιά του