Οι φυσικές, οικολογικές πάνες Kit & Kin είναι πλέον στην Ελλάδα – Τι τις κάνει να υπερέχουν από τις υπόλοιπες

Μια μαμά πρέπει να λάβει υπ’ όψιν της πολλά κριτήρια πριν καταλήξει στο ποια θα είναι η πάνα του μωρού της και είναι αλήθεια πως αυτό δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.

Η απορροφητικότητα, η εφαρμογή, η εύκολη χρήση, η άνεση και η φιλικότητα προς το περιβάλλον είναι μερικά από τα πιο σημαντικά που πρέπει να σκεφτεί πριν καταλήξει στην πάνα που θα φορά το μωρό της και το ζήτημα αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό, ιδιαιτέρως σε μία νέα μαμά.

Σε αυτή την αναζήτηση ήρθαν να δώσουν απάντηση τα προϊόντα Kit & Kin και συγκεκριμένα οι φτιαγμένες από φυσικά υλικά, βιοδιασπώμενες, οικολογικές, βρεφικές και παιδικές πάνες, οι οποίες πλέον είναι διαθέσιμες στην χώρα μας και υπόσχονται την πιο στεγνή καθημερινότητα στα μωρά μας.

Με την υπογραφή της πρώην Spice Girl, Emma Bunton, τα προϊόντα Kit & Kin ξεχωρίζουν για τη φιλικότητα τους προς το δέρμα και το περιβάλλον. Δεσμεύονται για την ασφάλεια και τη χρηστικότητά τους, ενώ συμβάλλουν ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού σε σχέση με τις υπόλοιπες κοινές πάνες που διασπώνται έπειτα από 500 χρόνια από τον πλανήτη, οι Kit & Kin πάνες βιοδιασπώνται μέσα σε 3 με 6 χρόνια!

kit & kin6

Γιατί να διαλέξετε τις Kit & Kin πάνες

Καλύτερες για τα μωρά σας

Η Kit & Kin έχει υποαλλεργικές πάνες με κορυφαία απόδοση. Διαθέτουν έναν φυσικό απορροφητικό πυρήνα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί σημαντικά λιγότερες χημικές ουσίες από τις τυπικές πάνες και έτσι οι Kit & Kin βοηθούν στην προστασία του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας και το προφυλάσσουν από δερματικά προβλήματα, όπως το έκζεμα και τα εξανθήματα.

Καλύτερες για το περιβάλλον

Οι Kit & Kin, πέρα από το μωρό σας, προστατεύουν και το περιβάλλον. Χρησιμοποιούν βιώσιμα υλικά για να βοηθήσουν στο να τερματιστεί η εξάρτηση του ανθρώπου από μη ανανεώσιμους πόρους και να προστατευθούν οι μελλοντικοί φυσικοί πόροι του κόσμου στον οποίο φέρνουμε τα παιδιά μας. Επιπλέον, σε αντίθεση με τις συμβατικές πάνες που διασπώνται δύσκολα και έπειτα από πολλά χρόνια, οι Kit & Kin, αποσυντίθενται μέσα σε 3 με 6 χρόνια!

Ο υπεραπορροφητικός πυρήνας κάθε πάνας περιέχει πολτό από χνούδι χωρίς χλώριο που συλλέγεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση, ενώ τα μπροστινά πλαίσια -οι ταινίες, τα αντιδιαρρηκτικά φράγματα και η συσκευασία – κατασκευάζονται από οξο-βιοδιασπώμενα υλικά.

kit & kin1

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα

Η Kit & Kin είναι υπερήφανη που είναι μέλος του PETA. Ο PETA είναι ένας διεθνής οργανισμός που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων. Αγοράζοντας προϊόντα με την ένδειξη “cruelty-free” βοηθάτε να σωθούν πολλά ζώα από δοκιμές ανάρμοστες πάνω τους, που μπορεί να τους προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα για το υπόλοιπο της ζωής τους.

kit & kin0

Φυσικά, τα προϊόντα Kit & Kin δεν περιορίζονται μόνο στις πάνες. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, που μόλις άνοιξε στην Ελλάδα, και βρείτε υπέροχα ρουχαλάκια και χρηστικά προϊόντα φροντίδας για το μωράκι σας σε πολύ προσιτές τιμές.

www.kitandkin.gr

Facebook: KitandKinGreece

Instagram: @kitandkingr