Όλα τα κορίτσια του κόσμου είναι πριγκίπισσες και το γιορτάζουν στο Princess Party της TOMS!

Η πιο eye candy συλλογή που κυκλοφόρησε ποτέ από τα ΤΟMS μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε ξανά παιδιά, αλλά και να προσφέρεις ακόμα πιο πολύ σε αυτούς που έχουν ανάγκη. ‘Ηρθε η νέα συλλογή DISNEY PRINCESS x TOMS από κλασσικές DISNEY πριγκίπισσες.

Η TOMS ανακαλύπτει στο παλιό αρχείο της Walt Disney μια σειρά από κλασικά σκίτσα των χαρακτήρων της Disney, από την δεκαετία του 30’. Τα αυθεντικά σχέδια στα οποία βασίστηκαν οι πιο κλασσικές αγαπημένες μας ταινίες της Disney. Η συνέχεια είναι απλή: Η Σταχτοπούτα, η Ωραία Κοιμωμένη και η Χιονάτη μαζί και η παρέα τους, μεταμορφώνονται στην limited συλλογή για γυναίκες και παιδιά της DISNEY X TOMS για Φθινόπωρο 2018.

Η Χιονάτη μαζί με τους φίλους της, Gus και Jaq, η Ωραία Κοιμωμένη με την μαγική της νονά και η Χιονάτη με όλη την παρέα των επτά νάνων, γίνονται κλασσικές Alpargata εσπαντρίγιες αλλά και slip-on Avalons. Οι κλασσικοί χαρακτήρες που τόσο αγαπήσαμε κυκλοφορούν σε μια limited edition συλλογή που εύχεται τα κορίτσια του σήμερα να κυνηγήσουν και αυτά τα όνειρά τους και να γράψουν την δική τους ιστορία.

Θέλοντας να γιορτάσει αυτή τη limited συλλογή Disney x TOMS, η αγαπημένη μας εταιρία παπουτσιών μας καλεί σε ένα ξέφρενο παιδικό Princess πάρτι, γεμάτο αστερόσκονη και ζωγραφιές!

Πού; Στο Flagship store της TOMS στην Αθήνα (Πλατεία Μητρόπολης 8, τηλ. 210 32 26 972)

Ώρες: 16:00-19:00

Για κορίτσια ηλικίας 3+

Την ίδια ημέρα σε όλη τη νέα συλλογή θα βρείτε ειδικές τιμές, δώρα και εκπλήξεις για όλα τα κορίτσια!

Το καφέ της TOMS θα λειτουργεί  κανονικά όπως κάθε μέρα 10:00-21:00.

Η TOMS είναι ένα lifestyle brand δομημένο πάνω στην λογική του κοινωνικού επιχειρείν. Κάθε χρόνο ανακαλύπτει νέους τρόπους και εκφράζει την σημασία της ηθικής στάσης στη αγορά της Μόδα. Η κάθε αγορά αποσκοπεί σε κάποια ανθρώπινη ανάγκη, είτε αυτό είναι η αποκατάσταση της όρασης, την πρόσβαση σε πόσιμο νερό ή ακόμα και την ασφαλή γέννα,  μετατρέποντας έτσι το brand σε ένα σύμβολο με θετικό αποτύπωμα όπου μοιραία ο καταναλωτής γίνεται φιλάνθρωπος, ακτιβιστής,  υπέρ ενός καλύτερου μέλλοντος. Φέτος, από τον Μάιο και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η TOMS Greece δραστηριοποιείται απέναντι στις ανάγκες της Ελλάδας προσφέροντας 25.000 καινούρια παπούτσια TOMS σε παιδιά απόρων οικογενειών σε όλους τους συνεργαζόμενους φορείς του Μαζί Για Το Παιδί ανά την χώρα. Έως σήμερα, έχουν μοιραστεί 75 εκατομμύρια παπούτσια σε παιδιά που είχαν ανάγκη παγκοσμίως.
Με κάθε αγορά, η TOMS βοηθάει ένα άτομo που έχει ανάγκη. One for One®.
@TomsGreece I FB: Toms Greece Ι toms.gr