Όποια κι αν είναι η ηλικία του παιδιού σου τα Volta έχουν την ιδανική πρόταση για party!

Δεν υπάρχει άλλη μέρα του χρόνου για την οποία τα παιδιά να ανυπομονούν περισσότερο, από τη μέρα των γενεθλίων τους.

Ένα ολόκληρο έτος περιμένουν για τη μεγάλη στιγμή που θα μεγαλώσουν λίγο παραπάνω, κάνοντας όνειρα γι’αυτήν, σχεδιάζοντας νοητά την τούρτα τους, ανακοινώνοντας τα δώρα που θα ήθελα να λάβουν και ετοιμάζοντας λίστες με τους καλεσμένους τους! Και ενώ τα παιδιά κάνουν τα δικά τους όνειρα, είναι στο χέρι των γονιών να επιλέξουν τον ιδανικό χώρο για να τα πραγματοποιήσουν: Τον χώρο που θα φιλοξενήσει το πάρτι του παιδιού τους, ο οποίος πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στην ηλικία του.

Οι ιδανικοί χώροι για παιδικά party σας περιμένουν στα Volta

Με 8 πάρκα ξέφρενης και ποιοτικής διασκέδασης σε Αττική, Κόρινθο και Λάρισα, τα Volta δίκαια καυχιόνται για τους πιο fun και εξελιγμένους χώρους ψυχαγωγίας που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη για το πάρτι του παιδιού σας, όποια κι αν είναι η ηλικία του.

Επιπλέον, καθώς τα πάρκα φιλοξενούνται τόσο σε υπαίθριες όσο και «κλειστές» εγκαταστάσεις, δεν έχετε να ανησυχείτε ούτε για τον καιρό, αφού σε κάποιο Volta θα βρείτε τον ιδανικό χώρο ανάλογα με την εποχή.

Party για μικρούς ή για μεγάλους;

Η μία εναλλακτική καλύτερη από την άλλη! Ποιον χώρο να προτιμήσετε ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα του παιδιού σας;

Για παιδάκια από 3 ετών

Απίθανες παιχνιδοκατασκευές με φουσκωτά, τραμπολίνο και Baby Kart είναι κάποια μόνο από τα παιχνίδια που θα απολαύσουν οι λιλιπούτειοι επισκέπτες των Volta στο Athens Heart, το Athens Metro Mall, αλλά και στα Volta που στεγάζονται στα εμπορικά κέντρα της Λάρισας και της Κορίνθου.

Όταν ο καιρός το επιτρέπει, όμως, την παράσταση αναπόφευκτα κλέβει το υπέροχο υπαίθριο πάρκο του Avenue, με τις γιγαντιαίες εγκαταστάσεις και τα αμέτρητα παιχνίδια και φουσκωτά, καθώς και το Volta στη Μαρίνα Φλοίσβου, για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων, στο οποίο, πέρα από την εντυπωσιακή παιχνιδοκατασκευή «Καράβι» θα βρείτε επίσης τα διασκεδαστικά βαρκάκια!

Το δε Volta στο Sports Park στα Σπάτα, οι δραστηριότητες του οποίου προσφέρονται για παιδιά έως 10 ετών, διαθέτει και κλειστό και ανοιχτό χώρο, ώστε να εξυπηρετεί το party σας ανεξαρτήτως εποχής.

Για παιδιά Δημοτικού

Τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας έχουν τα δικά τους στέκια στα Volta, αφού εκεί μπορούν να απολαύσουν πρωτότυπα, διασκεδαστικά παιχνίδια, χωρίς να εμπλέκονται με τις δραστηριότητες των «μικρών».

Συγκεκριμένα, παιδιά ηλικίας ακόμα και 12 ετών, διοργανώνουν μοναδικά party στις πίστες roller skating που στεγάζονται στο Athens Heart, στο Cloud του Athens Metro Mall, αλλά και στο Fashion City Outlet στη Λάρισα! Στους ίδιους χώρους, τα μεγάλα μας παιδιά θα ευχαριστηθούν παιχνίδι στους τοίχους αναρρίχησης, αλλά και στα φανταστικά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας!

Διασκέδαση – Ποιότητα – Ασφάλεια

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα Volta ειδικεύονται στα παιδικά party, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στην διασκέδαση αλλά και στην ασφάλεια των παιδιών, αφενός παρέχοντας χώρους ελεγμένους και πεντακάθαρους, και αφετέρου στελεχώνοντάς τους με άρτια εκπαιδευμένο και επαρκές προσωπικό.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι των πάρκων αναλαμβάνουν να σας εξυπηρετήσουν σε ό,τι κι αν χρειαστείτε για το party του παιδιού σας, από τις προσκλήσεις για τους καλεσμένους, τον εορταστικό στολισμό του χώρου, το αποκλειστικό σας service, αλλά και το κέρασμα για τους γονείς. Στο πλαίσιο του πάρτι προσφέρεται 1 δραστηριότητα δώρο σε κάθε παιδί, καθώς και birthday gifts στους εορτάζοντες! Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε το παιδικό μενού της αρεσκείας σας, με βάση τις δικές σας προτιμήσεις.

*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο www.voltafuntown.gr ή να καλέσετε στο 210 48 39 400.