Όταν αυτός ο έφηβος αρνήθηκε να μαζέψει τα πόδια του από το κάθισμα του μετρό, ο ενοχλημένος επιβάτης κάθισε… πάνω του!

Η αγένεια είναι χαρακτηριστικό κληρονομικό και έχει απόλυτα να κάνει με τα παραδείγματα που παίρνει ένα παιδί από το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλώνει. Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 2018 από έναν επιβάτη του μετρό στο Μανχάταν της Ν. Υόρκης, όμως συνεχίζει να κάνει τον γύρο του κόσμου μέχρι σήμερα, όχι μόνο για να δείξει τι σημαίνει αγένεια, αλλά και πώς αντιμετωπίζεται αυτή… αποτελεσματικά.

Στις εικόνες βλέπουμε έναν έφηβο, ο οποίος έχει καταλάβει περισσότερες από δύο θέσεις στα καθίσματα του μετρό, για να ξαπλώσει και να παίξει με το κινητό του, ενώ δίπλα του κάθεται η μητέρα ή κηδεμόνας του, επίσης στον κόσμο της.

Κάποια στιγμή στο βαγόνι μπαίνει ένας ακόμα επιβάτης, ο οποίος προφανώς κουράστηκε να στέκεται όρθιος και ζήτησε από το παιδί να τραβήξει τα πόδια του για να καθίσει. Το παιδί αρνήθηκε ή απλά έκανε πως δεν τον άκουσε, οπότε ο επιβάτης απλά ΕΚΑΤΣΕ πάνω στα πόδια του!

Το παιδί δείχνει σοκαρισμένο από την κίνηση αυτή του ενοχλημένου επιβάτη, όπως και η συνοδός του, η οποία ωστόσο δεν λέει κάτι στο παιδί για να το συνετίσει.

Η ανάρτηση του βίντεο στο Twitter έλαβε χιλιάδες Likes και επαινετικά σχόλια για τον επιβάτη που δεν δίστασε να «απαντήσει» στο αγενές παιδί με αυτόν τον τρόπο. Τι θα κάνατε στη θέση του;

Πηγή: Borepanda.com