Όταν η PUMA συνάντησε την παιδική σειρά PEANUTS μια τρομερή συλλογή παιδικών ρούχων κατέκτησε τις καρδιές μας!

Οι αγαπημένοι μας (και των παιδιών μας) Snoopy και Charlie Brown είναι οι πρωταγωνιστές της ολοκαίνουργιας συλλογής παιδικών ρούχων της PUMA που κυριολεκτικά μας έκλεψε την καρδιά!

Η αθλητική εταιρεία PUMA συνεργάστηκε με την παιδική σειρά PEANUTS και μαζί δημιούργησαν μια νέα σειρά υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ για ενήλικες και παιδιά, εμπνευσμένη από τους κλασικούς χαρακτήρες του ομώνυμου κόμικς. Τα δύο εμβληματικά brands ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια απίθανη, διασκεδαστική συλλογή, στην οποία οι φοβεροί χαρακτήρες της σειράς επιδίδονται σε… αθλητικές δραστηριότητες!

“Snoopy, τι θα έκανα αν δεν είχα έναν φίλο σαν εσένα;”

Μπορεί να έχουν περάσει 70 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία της σειράς και σχεδόν 18,000 παιδικά κόμικς, ωστόσο η συμμορία των Peanuts παραμένει δημοφιλής σε μικρούς και μεγάλους, με χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Η δε συνεργασία της σειράς με την PUMA ξεχειλίζει από προσωπικότητα και φαντασία, φέρνοντας, μέσα από τους αγαπημένους μας Snoopy, Charlie Brown και Lucy μια αίσθηση νοσταλγίας -Ναι, εννοούμε αυτό που καταλαβαίνετε: Θα λατρέψετε τα ρούχα και τα αξεσουάρ, τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας!

Στα φανταστικά μοτίβα των ρούχων βλέπουμε τα αγαπημένα μέλη της συμμορίας PEANUTS και με σκηνές μπάσκετ για τους ενήλικους θαυμαστές της. Οι Charlie Brown, Snoopy και Woodstock κάνουν την εμφάνιση τους στα περισσότερα κομμάτια της συλλογής, ενώ η Lucy, η Linus και η Sally εμφανίζονται επίσης σε διάφορα γυναικεία και ανδρικά μπλουζάκια.

Η ασύγκριτη άνεση και η ποιότητα της PUMA κυριαρχεί στα ρούχα της συλλογής με τη μεγάλη ποικιλία σε μπλουζάκια και φούτερ για άνδρες και γυναίκες. Στα υποδήματα περιλαμβάνεται το Future Rider και ένα κλασικό ζευγάρι για μπάσκετ, το Ralph Sampson.

Στην παιδική συλλογή PEANUTS φιγουράρουν οι χαρακτήρες να παίζουν μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα. Η μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων για κορίτσια και αγόρια περιλαμβάνει παιδικές φόρμες και t-shirts. Βασικά υποδήματα όπως το Mirage Mox και το Ralph Sampson είναι διαθέσιμα και σε παιδικά μεγέθη.

Απολαύστε και αποκτήστε ολόκληρη την παιδική σειρά PUMAxPEANUTS εδώ.