“Ούρλιαξε και είδα αίμα στο χέρι του”: Πατέρας προειδοποιεί για τον τραυματισμό του 5χρονου γιου του σε σούπερ μάρκετ

Πατέρας προειδοποιεί για τον τραυματισμό του γιου του | Infokids.gr

Για έναν πολύ διαδεδομένο κίνδυνο προειδοποιεί ένας πατέρας από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μέσω της ενημερωτικής ιστοσελίδας 7news.com.au. Ο μπαμπάς, ο οποίος ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος, καλεί τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν βγαίνουν για ψώνια με τα παιδιά τους, με αφορμή την δική του εμπειρία.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας βρισκόταν με τον 5χρονο γιο του σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας (Kmart) και συγκεκριμένα στο τμήμα με τα ρούχα. Ξαφνικά, καθώς “χάζευαν”, άκουσε ένα ουρλιαχτό από τον γιο του. Κοιτάζοντάς τον είδε στο χέρι του μια μεγάλη γρατζουνιά, γεμάτη αίμα. Το παιδί είχε γρατζουνιστεί από μια μεγάλη μεταλλική ράγα που προεξείχε.

Ο πατέρας έκανε λόγο και για άλλον τραυματισμό

Όπως είπε ο πατέρας, οι ράγες στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, από τις οποίες κρέμονται εσώρουχα, καπέλα, κάλτσες κλπ, έχουν πολύ αιχμηρές άκρες, χωρίς προστατευτικό κάλυμμα.

Η έκκλησή του για περισσότερη προσοχή έρχεται έναν χρόνο μετά το σοβαρό ατύχημα ενός μικρού κοριτσιού που παραλίγο να χάσει το μάτι του με τον ίδιο τρόπο.

Όπως λέει ο ίδιος, το παιδί αναστατώθηκε πολύ. Ο ίδιος, ωστόσο, ανησυχεί για τυχόν μόλυνση. Επιπλέον, σκέφτεται πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. “Πιστεύω, ότι οι γονείς πρέπει να έχουν διαρκώς τον νου τους. Επιπλέον, τα σούπερ μάρκετ πρέπει να φροντίσουν να μην υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι.”

Τα Kmart, πάντως, είπαν ότι έχουν ήδη φροντίσει να καλυφθούν με προστατευτικά όλες οι ράγες και ότι το συγκεκριμένο ήταν ένα μεμονωμένο ατυχές συμβάν.

Διαβάστε ακόμα:

“Χτύπησα το κεφάλι μου στην θερμοκοιτίδα πολλές φορές. Έκλαψα, δεν τα παράτησα ούτε μια στιγμή. Είναι το παιδί μου…”

Αυτή είναι η μοναδική κυριότερη αιτία θανάτου των παιδιών κάτω των 5 ετών

Μακρή: “Δεν θα κλείσουν τα σχολεία – Τα παιδιά δεν κολλούν πάντα στο σχολικό περιβάλλον”