Απόλυτη φρίκη στην Ιταλία: Ακρωτηρίασε τον γιο της και τον άφησε σε ταμείο σούπερ μάρκετ

Απόλυτη φρίκη στην Ιταλία: Ακρωτηρίασε τον γιο της και τον άφησε σε ταμείο σούπερ μάρκετ

Ένα απόλυτα φρικιαστικό συμβάν έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες στην Ιταλία, όπου η Katalin Erzsebet Bradacs, πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, μαχαίρωσε τον γιο της και παράτησε το άψυχο κορμάκι του σε ταμείο γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Η 44χρονη μπήκε σε ένα κατάστημα Lidl στην περιοχή Città della Pieve, στην Umbria, την περασμένη Παρασκευή και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, καθώς τοποθετούσε το κορμάκι του γιου της Alex Juhasz στο ταμείο.

Το παιδί είχε μαχαιρωθεί 9 φορές, σε όλο το στήθος και τον λαιμό. Τα ματωμένα ρούχα του και ένα φούτερ της μητέρας βρέθηκαν πεταμένα σε ένα εγκαταλελειμένο κτίριο, μερικά μέτρα μακριά.

Η Bradacs συνελήφθη και κατηγορείται με την δολοφονία του παιδιού, αφού βρέθηκε και ένα μαχαίρι στην τσάντα της.

Το κίνητρο της παιδοκτονίας

Οι ερευνητές πιστεύουν, ότι το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης ήταν η εκδίκηση ενάντια στον πατέρα του Alex, Norbert Juhasz, με τον οποίο είχαν χωρίσει πρόσφατα και βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλειά του.

Η φρίκη δεν σταματά εδώ

Μάλιστα, μετά την δολοφονία του παιδιού της και πριν το μεταφέρει στο σούπερ μάρκετ, η 44χρονη έστειλε φωτογραφία στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος μένει στην Ουγγαρία, μέσω WhatsApp, με το άψυχο διαμελισμένο σώμα του παιδιού της.

Η ίδια επιμένει, ότι δεν σκότωσε τον γιο της. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε και στις τρεις καταθέσεις που έδωσε στην αστυνομία, πριν ζητήσει την παρουσία δικηγόρου.

Ο δε πατέρας του παιδιού είπε, ότι η Bradacs είχε καταφύγει στην Ιταλία με τον γιο τους τον περασμένο μήνα, όταν το Ουγγρικό δικαστήριο του έδωσε την επιμέλεια του παιδιού.

Η γυναίκα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις φυλακές της Perugia, ζούσε σε ένα σπίτι στην Τοσκάνη. Το σπίτι ανήκει σε άνδρα-ιδιοκτήτη μπαρ, στο οποίο δούλευε η 44χρονη το τελευταίο διάστημα.

Μάρτυρες αναφέρουν, ότι φερόταν κακοποιητικά στον γιο της, την ημέρα πριν τον θάνατό του.

Πηγή: nypost.com

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά είναι τα ελληνικά ψάρια που πρέπει να προτιμάμε για την ισορροπημένη διατροφή των παιδιών μας

Αυτό είναι το κόλπο χάρη στο οποίο τα παιδιά με δυσλεξία θα διαβάζουν καλύτερα

Έλληνας δάσκαλος χρησιμοποίησε σοκολατάκια, μέλι και λεμόνια για να διδάξει ευγένεια στους μαθητές