Π. Αντώνιος στο Ώρα Ελλάδος: “Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες, δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί”

Π. Αντώνιος στο Ώρα Ελλάδος: "Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες, δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί"

Με τον π. Αντώνιο και την πρεσβυτέρα να έχουν αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας από την ημέρα των εξαιρετικά σοβαρών καταγγελιών κατά της Κιβωτού, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωσή τους που να δίνει ορισμένες εξηγήσεις. Μία απάντηση έρχεται σήμερα από την εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” (OPEN), η οποία ήρθε εμμέσως σε επαφή μαζί του.

Στη συνομιλία, λοιπόν, που είχε η εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” με άνθρωπο του περιβάλλοντος του πατέρα Αντωνίου, σχετικά με το πώς απαντά ο ίδιος για όλες τις καταγγελίες, η απάντηση είναι η εξής:

“Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Όσο προχωρούν οι έρευνες διαπιστώνονται ανυπαρξία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Γι’αυτό και αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις;”

Όπως σχολιάζει ο Παναγιώτης Στάθης, η γραμμή άμυνας του π. Αντωνίου είναι, ότι δέχεται επίθεση και δεν γνωρίζει ποιος είναι πίσω από αυτήν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

Διαβάστε ακόμα:

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό: Συνελήφθη ο πατέρας