Παιδικοί Σταθμοί 2021-2022: Από 1η Ιανουαρίου η παρακολούθηση παρουσιών των παιδιών

Παιδικοί Σταθμοί 2021-2022: Από 1η Νοεμβρίου η παρακολούθηση παρουσιών των παιδιών

Νεότερη ενημέρωση: Μετατίθεται για την 1η Ιανουαρίου 2022 η έναρξη εφαρμογής του νέου συστήματος  ηλεκτρονικής παρακολούθησης παρουσιών στους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ στο πλαίσιο των προγραμμάτων «Εναρμόνιση Οικογενειακής &  Επαγγελματικής Ζωής 2021-2022» και «Οικονομική Στήριξη Οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας 2021-2022″.

Τέθηκε χθες Τρίτη και ώρα 8:00 π.μ. από την ΕΕΤΑΑ σε επιχειρησιακή λειτουργία το Πληροφοριακό Σύστημα παρακολούθησης παρουσιών για τους εξυπηρετούμενων ατόμων των προγραμμάτων «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και «Οικονομική Στήριξη Οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας».

Η καταγραφή παρουσιών θα γίνει από την 1η Νοεμβρίου

Όπως ανακοινώνει η ΕΕΤΑΑ στο διάστημα που που μεσολαβεί μέχρι έναρξη εφαρμογής του νέου συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης παρουσιών, οι νόμιμοι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετέχουν στα παραπάνω δύο προγράμματα είναι απαραίτητο να εκτελέσουν τις εξής προπαρασκευαστικές ενέργειες:

1) είσοδος στο Π.Σ. κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet του Φορέα,

2) καταχώρηση των στοιχείων των στελεχών που θα κάνουν χρήση του Π.Σ.,

3) καταχώρηση των στοιχείων των κινητών συσκευών (τηλέφωνα και ταμπλέτες) που θα χρησιμοποιηθούν για την καταγραφή των παρουσιών, και τέλος

4) αρχικοποίηση των εν λόγω κινητών συσκευών,

σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στον Αναλυτικό Οδηγό Παρουσίασης του Συστήματος, που σας παρέχεται στην διεύθυνση που ακολουθεί.

Η πρόσβαση στο Π.Σ. “Enarmonisys” θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: https://enarmonisys.eetaa.gr .

Η πρόσβαση στην εφαρμογή της κινητής συσκευής θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: https://enarmonisysapp.eetaa.gr/ .

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: 44χρονος καθηγητής, πατέρας 3 παιδιών “έφυγε” από κορωνοϊό – Είχε υπογραψει να μην διασωληνωθεί

eTwinning: Αυτά είναι τα σχολεία που θα λάβουν δωρεάν σετ εκπαιδευτικής ρομποτικής και 3D εκτυπωτές

Μπαμπάς τερμάτισε στον Μαραθώνιο της Βοστώνης με την κόρη του στο καροτσάκι