Πανελλήνιες 2022: Για καλά προετοιμασμένους τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική – Οι απαντήσεις

Σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική, ενώ την Παρασκευή 10 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ.

ΤΟ ΙNFOKIDS.GR ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Το Infokids.gr, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς,τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 13.000 μαθητές για τη σχολική χρονιά 2021-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Σχολιασμός Θεμάτων από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Λατινικά:

Τα θέματα των Λατινικών ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές καλύπτοντας όλο το φάσμα της ύλης. Στην ερώτηση εισαγωγής τέθηκε άσκηση αντιστοίχισης και όχι ανοιχτού τύπου που θα προβλημάτιζε περισσότερο τους μαθητές. Η γραμματική ήταν απαιτητική και το συντακτικό αναμενόμενο.

Χημεία:

Τα θέματα χαρακτηρίζονται από σαφείς διατυπώσεις και επιστημονική ακρίβεια. Καλύπτουν μεγάλο τμήμα της εξεταστέας ύλης. Ειδικώς οι ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ήταν σχετικά εύκολες και το ίδιο ισχύει και για το Β θέμα εκτός του Β4 το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα πρωτότυπο αλλά στα Φροντιστήρια Πουκαμισά είχαμε την ευτυχία να το θέσουμε στην τελική μας προσομοίωση. Το θέμα Γ αποτελείται από 3 ασκήσεις οι οποίες δεν παρουσιάζουν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία .Στο θέμα Δ ήταν στα ιδιαίτερα SOS και η μεγάλη δυσκολία του διαγωνίσματος είναι στο Δ3ii. Οι τελευταίες 5 μονάδες είναι πράγματι δύσκολες.

Πληροφορική:

Το Α και Β θέμα είναι απαιτητικά και προσαρμοσμένα στην νέα ύλη. Το Γ και Δ αναμενόμενα με μια μικρή ιδιαιτερότητα στο Γ3Β και στο Δ2Β. Ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Βίντεο μίνι σχολιασμού:

Αυτά είναι τα θέματα που “‘επεσαν” σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Μπορείτε να δείτε τα θέματα στα Λατινικά εδώ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΓΕΛ

Μπορείτε να δείτε τα θέματα στη Χημεία εδώ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΧΗΜΕΙΑ ΓΕΛ

Μπορείτε να δείτε τα θέματα στην Πληροφορική εδώ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΕΛ

Δείτε τις απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Μπορείτε να δείτε τα θέματα στα Λατινικά εδώ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΓΕΛ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να δείτε τα θέματα στη Χημεία εδώ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΧΗΜΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΕΛ

Μπορείτε να δείτε τα θέματα στην Πληροφορική εδώ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΕΛ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις και εδώ 

Διαβάστε επίσης:

Εξομολόγηση σοκ από 12χρονη στη δασκάλα της – Αποκάλυψε βιασμό από 73χρονο συγγενή της

Πώς η πανδημία επηρέασε τη γνώση, αντίληψη και συμπεριφορά των γονέων για τον ιό HPV και τον εμβολιασμό των παιδιών τους

Ανακαλείται προϊόν από τα ΙΚΕΑ – Δείτε για ποιο πρόκειται