Είδηση – “βόμβα”: «Κοινή η αιτία θανάτου των δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου»

«Δεν μπορώ να ζήσω πια στο σπίτι που πέθαναν τα κορίτσια»: Συγκλονίζει ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της Ρούλας

Ολοκληρώθηκε από το ΑΠΘ ο επανέλεγχος των τοξικολογικών εξετάσεων της Μαλένας και της Ίριδας, οπότε είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν από τους ιατροδικαστές τα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, με το Νίκο Χατζηνικολάου θα εκδοθεί ένα κοινό πόρισμα των δύο ιατροδικαστών, Καρακούκη, Καλογριά, για τα αίτια θανάτου των δύο παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιστήμονες έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, που θα επιστρέψουν στους ιατροδικαστές να καταλήξουν στην αιτία θανάτου των δύο παιδιών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αιτία θανάτου θα είναι μία.

Ιατροδικαστής Γρ. Λέων: "Είναι δεδομένο πως ο ασφυκτικός θάνατος της Ίριδας είναι εγκληματική ενέργεια"

Ο επανέλεγχος των τοξικολογικών εξετάσεων φέρεται να δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποια ύποπτη και ανεξήγητη ουσία στα δύο παιδιά, όπως υπήρχε η κεταμίνη στη μικρή Τζορτζίνα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στο κάδρο έχει μπει η ηπατική ανεπάρκεια της Μαλένας, αν και τίποτα δεν αποκλείει να αλλάξουν τα δεδομένα την τελευταία στιγμή.

“Κατι έχει προηγηθεί ανάμεσα στις εξετάσεις τις τελευταίες και στο θάνατο, στο χρόνο του θανάτου του παιδιού”, δήλωσε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου. Εκτός αν η ιστολογική εξέταση αναδείξει κάποιο χρόνιο παράγοντα”, είπε ο ιατροδικαστής.

Διαβάστε επίσης:

Πώς η πανδημία επηρέασε τη γνώση, αντίληψη και συμπεριφορά των γονέων για τον ιό HPV και τον εμβολιασμό των παιδιών τους

Ανακαλείται προϊόν από τα ΙΚΕΑ – Δείτε για ποιο πρόκειται

Πανελλήνιες 2022: Αυτά είναι τα θέματα που “‘επεσαν” σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική