Πανελλήνιες 2022: Ο 17χρονος Σπύρος που έγραψε τρία 20αρια και η Εύη με 2 “έσκισαν” στις βαθμολογίες στη Λαμία

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2022 σκόρπισε χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης στον 17χρονο Σπύρο Σταύρου που “‘εσκισε” στις εξετάσεις συγκεντρώνοντας 19.200 μόρια.

Ο αριστούχος από τη Λαμία, πέτυχε τρία 20αρια

Ο αριστούχος μαθητής του 2ου ΓΕΛ Λαμίας “σάρωσε” και συγκέντρωσε  υψηλές βαθμολογίες, παρότι και η φετινή εξεταστική διαδικασία έλαβε χώρα υπό τη σκιά της πανδημίας

Χαρακτηριστικό της σπουδαίας του επιτυχίας, το γεγονός ότι έγραψε 3 20αρια σε δύσκολα μαθήματα.
Όπως αναφέρει το ilamia.gr  o Σπύρος αρίστευσε σε Μαθηματικά, Πληροφορική, Οικονομία και έγραψε 16 σε  Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία 16 στο  4ο επιστημονικό πεδίο (Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής) και επιθυμεί να σπουδάσει Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες στο ΕΚΠΑ.

Η Εύη Χαρίλα με 2 20αρια βάζει πλώρη για το Πολυτεχνείο

Αριστεύσασα και μάλιστα με 2 20αρια είναι και η μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Λαμίας, Εύη Χαρίλα. 

Μιλώντας στα Αναλυτικά Γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη Λένα Παρασκευά, η Εύη ανέφερε πως το όνειρο της να μπει στο Πολυτεχνείο, γίνεται πραγματικότητα.

«Με καλή προετοιμασία και σωστές βάσεις από τα πρώτα χρόνια του σχολείου, ο κάθε μαθητής μπορεί να τα καταφέρει και να πετύχει».

Η μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Λαμίας, από το 2ο επιστημονικό πεδίο έπιασε τις παρακάτω βαθμολογίες:

  • Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία 19.6
  • Μαθηματικά 20.0
  • Φυσική 19.9
  • Χημεία 20.0
Με τη συγκεκριμένη επίδοση η Εύη πιάνει από 19.820 έως 19.900 μόρια ανάλογα τη σχολή προτίμησης, καθώς διαμορφώνεται ανά μάθημα και από το συντελεστή βαρύτητας που έχει το κάθε ίδρυμα για αυτό.
Δείτε τις δηλώσεις της εδώ

Διαβάστε επισησ

Το πανάκι της Ίριδας είναι φονικό πειστήριο – Οι 7 κηλίδες αίματος που “πρόδωσαν” τη τραγική αλήθεια

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε 13χρονη από τη Χαλκηδόνα

“Η Τζωρτζίνα φοβόταν μην πεθάνει όπως οι αδερφές της” – Οι ζωγραφιές μίλησαν: “Kόλαφος” η πραγματογνωμοσύνη για Πισπιρίγκου