Πανικός στη Βουλή: 17χρονη μαθήτρια προσπάθησε να μπει με μαχαίρι

Με μαχαίρι 13 εκατοστώνπροσπάθησε να μπει στη Βουλή μια 17χρονη μαθήτρια από σχολείο της Θεσσαλονίκης, το οποίο βρισκόταν στην Αθήνα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ. Η μαθήτρια συνελήφθη.

Η 16χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος. Σημειώνεται ότι στην κατοχή της 16χρονης εκτός από το μαχαίρι βρέθηκε και κάνναβη βάρους 6 γραμμαρίων. Σε βάρος της ανήλικης σχηματίστηκε δικογραφία ενώ με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Είχε ξανασυμβεί το ίδιο περιστατικό και πριν λίγες μέρες

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πριν λίγο καιρό όταν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής στη Βουλή ένας 14χρονος μαθητής προσπάθησε να μπει στο κτήριο έχοντας κρυμμένο πάνω του ένα μαχαίρι. Όλα ξεκίνησαν όταν μαθητές Γυμνασίου της Αργυρούπολης βρέθηκαν στην Βουλή λόγω προγραμματισμένης εκδρομής.

Όταν τα παιδιά έφθασαν στον χώρο του Κοινοβουλίου ξεκίνησαν οι εκπαιδευτικοί να τα στοιχίζουν για να μπουν στο κτήριο, αφού πρώτα θα έπρεπε να περάσουν από τα μηχανήματα X-ray.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου ένας από τους αστυνομικούς διαπίστωσε πως ο μαθητής οπλοφορούσε! Όπως ήταν φυσικό, ο μαθητής συνελήφθη άμεσα, προκαλώντας σοκ στους καθηγητές και τους συμμαθητές του…

ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο 14ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ

Ο μαθητής, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως βρήκε το μαχαίρι – πεταλούδα στο δρόμο και το πήρε… Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και λίγη ώρα αργότερα ο μαθητής αφέθηκε ελεύθερος.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός, καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ήταν αυτό που ώθησε τον μικρό μαθητή να κουβαλά μαζί του ένα μαχαίρι και μάλιστα να προσπαθήσει να μπει με αυτό μέσα στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Το Μουσείο Ακρόπολης μάς καλεί στα εορταστικά χριστουγεννιάτικα προγράμματα για όλη την οικογένεια!

Το στρες της πανδημίας φαίνεται να γέρασε πρόωρα τους εγκεφάλους των εφήβων

Σεμινάριο Infokids.gr: “Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση – Πώς θα προστατέψετε τα παιδιά σας” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (10/12)