Πανικός στο Μπάλα-Λάβα: Tο τρίτο τεύχος του graphic novel των Νησοπεριπετειών μόλις κυκλοφόρησε

Οι Νησοπεριπέτειες είναι μία σειρά παιδικών περιπετειών από τον Γιώργο Μελισσαρόπουλο, οι οποίες απευθύνονται σε παιδιά 5-10 ετών. Το κάθε τεύχος είναι αυτοτελές, έχει μεγάλο μέγεθος, οι διάλογοι είναι πνευματώδεις και ευανάγνωστοι, και οι χαρακτήρες πλαισιώνονται με πολύχρωμα φόντα και έντονα χρώματα.

Η υπόθεση του βιβλίου

Στο τρίτο τεύχος της σειράς, ένας σκοτεινός καπνός καλύπτει το Νησί του Ήλιου! Η Κοχυλένια και ο Αστέριος ανακαλύπτουν ότι προέρχεται από το ηφαίστειο του νησιού Μπάλα-Λάβα! Έτσι, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στο ηφαιστειογενές νησί για να δουν τι συμβαίνει. Εκεί, θα ανακαλύψουν μια φυλή ευγενικών ιθαγενών, αλλά και μια ομάδα Αγριόσαυρων που θα τους προκαλέσουν… σε έναν αγώνα Mπαζ-Kετ! Μπορεί οι ήρωες μας να μην έχουν ιδέα για το άθλημα αυτό, αλλά ο Κουν–Μπο, ένα γενναίο αγόρι που γνωρίζει το άθλημα, θα τους βοηθήσει… Είναι όμως αυτό αρκετό για να νικήσουν τους Αγριόσαυρους; Και τι θα γίνει με αυτό το ηφαίστειο επιτέλους;

Το νέο graphic novel των Νησοπεριπετειών με τίτλο Πανικός στο Μπάλα-Λάβα είναι διαθέσιμο σε περίπτερα, βιβλιοπωλεία και κομιξάδικα (σημεία πώλησης) και από το site των εκδόσεων Μικρός Ήρως.

ΝΗΣΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ #3
Γιώργος Μελισσαρόπουλος – 52 σελ. – Έγχρωμο – 21 x 28 εκ.  – 8,9 €

Διαβάστε επίσης:

Family Strollers Run: Ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου για γονείς, παιδιά, ακόμη και μωρά!

Η 10χρονη Ευαγγελία Σίσκου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Αρετή Βογιατζή – Μελαδίνη: Η ηρωίδα δασκάλα που έσωσε 40 παιδιά από βέβαιο θάνατο