Αρχική InfoMommy Υγεία Πάθατε ψύξη από το air-condition;

Πάθατε ψύξη από το air-condition;

room-air-conditioner_17521_600x450 Κοιμηθήκατε με το κλιματιστικό ανοιχτό και το πρωί που ξυπνήσατε τα μαντάτα δεν ήταν και τα καλύτερα. Νιώθετε έναν έντονο πόνο, που σε κάθε προσπάθεια κίνησης γίνεται ακόμα εντονότερος. Μην ανησυχείτε. Μάλλον πάθατε ψύξη. Ουσιαστικά πρόκειται για παρατεταμένους σπασμούς των μυών σας,οι οποίοι προκαλούνται από τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας.

Η λήψη ενός μυοχαλαρωτικού φαρμάκου και η επάλειψη της περιοχής με μια θερμαντική αλοιφή, θα σας ανακουφίσει. Μπορείτε επίσης να κάνετε ζεστά μπάνια και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση με ζεστό νερό στην πάσχουσα περιοχή. Θα πρέπει όμως μετά να είστε σίγουροι ότι μετά το μπάνιο, δεν θα βρεθείτε ανάμεσα σε κάποιο ρεύμα αέρα, ή κάτω από ένα κλιματιστικό.

Αποφύγετε, τις εντριβές με οινόπνευμα, επειδή η εξάτμισή του οδηγεί σε μείωση της θερμοκρασίας τοπικά στο δέρμα, κάτι που δεν είναι επιθυμητό. Εάν η κατάσταση επιδεινώνεται, τότε να επισκεφτείτε τον ορθοπεδικό σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.