Πατρίκιος Κωστής: Ο “κακός” του “Παρά πέντε” τα παράτησε όλα και έγινε… δάσκαλος!

Πατρίκιος Κωστής: Ο "κακός" του "Παρά πέντε" τα παράτησε όλα και έγινε... δάσκαλος!

Toν θυμόμαστε από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Στο Παρά Πέντε”, καθώς και από την εμφάνισή του σε άλλες σειρές όπως το “Κόκκινο Δωμάτιο”, μα και το θεατρικό σανίδι. Ο Πατρίκιος Κωστής φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να κυνηγήσει τα όνειρά του, ακόμα κι αν αυτά απαιτούν μεγάλες αλλαγές και κόπο.

Μιλώντας ο ίδιος στην Δέσποινα Καμπούρη για την τηλεοπτική εκπομπή “Πάμε Δανάη”, αποκάλυψε, λοιπόν πως τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, αλλά πήρε και μια μεγάλη, σημαντική στροφή στην καριέρα του.

«Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, αυτό το λέω για πρώτη φορά», αποκάλυψε ο Πατρίκιος Κωστής και συνέχισε λέγοντας, ότι πλέον εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο:

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς», εξήγησε ο Πατρίκιος Κωστής σχετικά με την απόφασή του.

Αναφερόμενος σε όμορφες στιγμές που έχει ζήσει ως δάσκαλος, ο Πατρίκιος Κωστής είπε: «Όταν τα παιδιά πέρυσι κατάλαβαν ότι τελειώνει η χρονιά, έρχονταν και μου αγκάλιαζαν το πόδι και μου ζητούσα να τους έχω και την επόμενη χρονιά, και στη Β’ τάξη».

Σχετικά με το αν θα εργαζόταν ξανά ως ηθοποιός, ο Πατρίκιος Κωστής απάντησε ότι «τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα».

Τέλος, ο Πατρίκιος Κωστής απαντώντας σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε ότι «είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, αυτό το λέω για πρώτη φορά. Το ότι η σύζυγός μου είναι δασκάλα δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να ασχοληθώ με το αντικείμενο αυτό. Γνωριστήκαμε στον ίδιο εργασιακό χώρο και ερωτευτήκαμε».

Διαβάστε ακόμα:

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε την παλίνδρομη κύηση που είχε και στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

Αυτή η Περιφέρεια δίνει 100 ευρώ στις οικογένειες για τις αγορές σχολικών ειδών στα πρωτάκια

Πύργος: Γέννησε και παράτησε το νεογέννητο στο νοσοκομείο – 4,5 μήνες μετά η τύχη χαμογέλασε στο μωρό