Πύργος: Γέννησε και παράτησε το νεογέννητο στο νοσοκομείο – 4,5 μήνες μετά η τύχη χαμογέλασε στο μωρό

Πύργος: Γέννησε και παράτησε το νεογέννητο στο νοσοκομείο - 4,5 μήνες μετά η τύχη χαμογέλασε στο μωρό

Μια αληθινή ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωράκι μόλις 4,5 μηνών που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου κάνει από το πρωί το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας τρυφερά συναισθήματα σε όποιον τη διαβάσει.

Άφησε το νεογέννητο μωρό της και εξαφανίστηκε

Το αγοράκι ήρθε αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο της μοίρας από το πρώτο του κιόλας κλάμα καθώς η μητέρα του μόλις το γέννησε το εγκατέλειψε στο νοσοκομείο για προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της patrisnews.gr το νεογέννητο αγκάλιασαν με θέρμη και θαλπωρή όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, θέλοντας να του δώσουν απλόχερα όλα όσα του στέρησε η ίδια του η μάνα.

Θα το υιοθετήσει εργαζόμενη του νοσοκομείου

Ο μικρός έχει «κλέψει» την καρδιά όλου του προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το έχει αγκαλιάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά και σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως ήδη μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο έχει εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου το γλυκύτατο αγοράκι να αποκτήσει νέα μητέρα και σπίτι στο οποίος όπως φαίνεται, σε αντίθεση με το προηγούμενο, θα είναι ευπρόσδεκτο.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινούν τα μαθήματα σε φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών – Τι πρέπει να κάνουν οι μαθητές

Κεραμέως: «Πέρσι κλείναμε τη τάξη με λίγα κρούσματα για να προστατεύσουμε τα σπίτια, φέτος είναι θωρακισμένα»

Εξαδάκτυλος: “Δωρεάν θα γίνονται οι εμβολιασμοί των παιδιών στα παιδιατρεία”