Πετρούπολη: Πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του και έβαλε φωτιά στο σπίτι – Χαροπαλεύει η 18χρονη

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί σε κατοικία στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη. Η φωτιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου έκρυβε ένα οικογενειακό δράμα με πρωταγωνιστές τον 55χρονο πατέρα της οικογένειας και την 18χρονη κόρη του.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τον πατέρα και την κόρη αναίσθητους στο διάδρομο του διαμερίσματος. Η φωτιά είχε ξεσπάσει στο σαλόνι και σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, την άναψε ο 55χρονος άνδρας χρησιμοποιώντας μαγειρικό λάδι.

Ωστόσο, εκείνο που προκάλεσε αίσθηση ήταν ότι βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο διάδρομο. Αργότερα, διαπιστώθηκε ότι η 18χρονη φέρει πολλά σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα κοντά στο μάτι. Όταν την εντόπισαν οι πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ, η 18χρονη δεν είχε σφυγμό. Χρειάστηκε υπερπροσπάθεια και δύο ανανήψεις για να επανέλθει.

Αμέσως πατέρας και κόρη μεταφέρθηκαν αρχικά στην Παμμακάριστο. Στη συνέχεια, το 18χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε με ειδικό ασθενοφόρο στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση. Ο πατέρας της 18χρονης, που είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική και ακολουθούσε βαριά φαρμακευτική αγωγή, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ.

Αστυνομικές πηγές που διερευνούν την υπόθεση ανέφεραν ότι πριν ξεσπάσει η φωτιά στο διαμέρισμα, από το εσωτερικό του σπιτιού ακούστηκε έντονος καβγάς και κραυγές του κοριτσιού.