Πήγαινε να εξετάσει βρέφος και έχασε τη ζωή της: Ποια είναι η 55χρονη παιδίατρος που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο

Θρήνος στην Πιερία για την παιδίατρο, που έχασε τη ζωή της, ενώ προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το αυτοκίνητό της και να γλιτώσει από τα ορμητικά νερά .

Όλα ξεκίνησαν από ένα επείγον τηλεφώνημα για να εξετάσει ένα βρέφος δέχθηκε η 55χρονη παιδίατρος/νεογνολόγος και Αναπληρώτρια Νεογνολόγος στο ΑΠΘ, Παρασκευή (Βούλα) Καραγιάννη το βράδυ του Σαββάτου, όμως δεν έφτασε ποτέ, καθως τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο ρέμα Ζηλιάνα παρέσυραν το αυτοκίνητό της.

Ενώ κατευθυνόταν στο σπίτι για να εξετάσει το βρέφος, το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε και η γιατρός προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά τα νερά την παρέσυραν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Βρέθηκε γύρω στη μια το μεσημέρι της Κυριακής απο άνδρες της Πυροσβεστικής Λιτοχώρου, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το οχημά της.

Ήταν μητέρα τριών παιδιών

Η Παρασκευή Καραγιάννη ήταν πολύ γνωστή παιδίατρος της Κατερίνης, και ο χαμός της σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της αλλά και στους αμέτρητους γονείς που την εμπιστεύονταν εδώ και χρόνια για τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών, ενώ την αναζητούσαν οι δικοί της άνθρωποι από το πρωί της Κυριακής.

Εικάζεται πως η γυναίκα προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό της, ωστόσο δεν πρόλαβε, με συνέπεια να την παρασύρουν τα νερά.

Διαβάστε επίσης:

Παιδίατρος προειδοποιεί: “ΔΕΝ δίνουμε αντιβίωση σε γονείς και παιδιά όταν νοσούν με κορωνοϊό”

Θρήνος στη Λακωνία: “‘Εσβησε” η 13χρονη Αθηνά – Πάλεψε γενναία αλλά η μάχη ήταν άνιση

Γυναίκα γέννησε νωρίτερα για να προλάβει να δει το μωρό ο ετοιμοθάνατος σύζυγός της