Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς να πλύνω τα μαγιό;

Πώς να πλύνω τα μαγιό;

family-with-toddler-at-beachΤα μαγιό χρειάζονται επιπλέον φροντίδα για να μπορέσετε να τα φορέσετε και την επόμενη χρονιά χωρίς να χάσουν τη φόρμα, την ελαστικότητα και το χρώμα τους. Διαβάστε τις συμβουλές και δείτε πώς θα διατηρήσετε το μαγιό σας σαν καινούργιο:

- πάντα να το ξεπλένετε με καθαρό νερό όσο το δυνατόν συντομότερα - ιδανικά αμέσως μετά το κολύμπι.

- όταν το ξεπλένετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο υγρό για τα χέρια.

- μην αφήνετε ποτέ το μαγιό σας μέσα σε νωπή πετσέτα!

- αν θέλετε να στεγνώσετε γρήγορα το μαγιό σας, τυλίξτε το απαλά σε μία στεγνή πετσέτα για να απορροφήσει το πολύ νερό και έπειτα απλώστε το μακριά από εστίες υπερβολικής ζέστης.

- μην βάζετε ποτέ το μαγιό μας στο στεγνωτήριο και μην το σιδερώνετε ποτέ.

- θυμηθείτε πως τα χημικά της πισίνας, τα αρώματα και τα αντηλιακά μπορεί να αλλοιώσουν το χρώμα του μαγιό σας, ιδιαίτερα σε σχέδια που χρησιμοποιούν ελαστάν.

- για να μην χαλάσετε το σχήμα του υφάσματος δοκιμάστε να πιάνετε το μανταλάκι στην ταμπέλα, ή απλά βάλτε το σε μία κρεμάστρα και αφήστε το να στεγνώσει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.