«Πώς θα ανακαλύψω τα ταλέντα του παιδιού μου»: Δωρεάν σεμινάριο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (5/5)

Η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και οι περισσότεροι γονείς, ακόμα κι αν τα παιδιά τους απέχουν ακόμα από την διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, αναπόφευκτα αναρωτιούνται τι αποκόμισε το παιδί τους από την χρονιά που πέρασε και ποιες έδειξε να είναι οι κλίσεις και τα ταλέντα του. Τι σημαίνει, όμως, ταλέντο; Είμαστε σε θέση να το ανακαλύψουμε; Και -αφού το κάνουμε- πώς θα βοηθήσουμε το παιδί μας να το καλλιεργήσει;

Αυτά και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα που στόχο έχουν να βοηθήσουν το παιδί σας να βρει τον εαυτό του και να οδηγηθεί στην προσωπική του ευτυχία θα συζητήσουμε στο επόμενο σεμινάριό μας, με θέμα «Πώς θα ανακαλύψω τα ταλέντα του παιδιού μου» και εισηγήτρια την κ. Εύη Ξυραφά. Η κ. Ξυραφά είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας και δημιουργός του Believe in You.

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, θα φιλοξενήσει το Infokids στο πλαίσιο των συναντήσεων της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ που λαμβάνουν χώρα εκεί κάθε εβδομάδα με μεγάλη επιτυχία.

Έτσι, το σεμινάριο θα λάβει χώρα το Σάββατο 5/5, στις 12:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, (οδός Κισσάβου 11, Βριλήσσια), στην αίθουσα Μουσών. Θα διαρκέσει έως τη 1:30.

Η εκδήλωση αφορά κυρίως γονείς, αλλά όσοι φοιτητές ή εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ομιλία, θα λάβουν στο τέλος βεβαίωση συμμετοχής.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση με προσωπικές ερωτήσεις, κατά την οποία η κα. Ξυραφά θα απαντήσει σε απορίες και προβληματισμούς των γονιών, αναφορικά με τα ταλέντα των παιδιών τους και τον ρόλο τους σε αυτά.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο συμπληρώστε εδώ τη Φόρμα Συμμετοχής.

Προσοχή: Εφόσον συμπληρώσατε τη Φόρμα, η συμμετοχή σας έχει καταγραφεί επιτυχώς και ΔΕΝ θα λάβετε άλλο email από εμάς.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια

Η κ. Εύη Ξυραφά είναι σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, εκπαιδεύτρια ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας και δημιουργός της Believe In You, που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους όνειρα και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή.

Μάθετε περισσότερα για την κ. Εύη Ξυραφά εδώ.

Όραμα του Believe In You είναι να κάνει τη γνώση για δεξιότητες ζωής, προσιτή σε όλο τον κόσμο!

Τι είναι το Believe in You;

Το “Believe in you”  αποτελεί μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr. Στόχος της δράσης είναι η βελτίωση της ψυχολογίας καθώς και η ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, μέσω της διοργάνωσης σεμιναρίων προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Η δράση ξεκίνησε το Μάρτιο του 2013 με τη διεξαγωγή σεμιναρίων σε θέματα δεξιοτήτων ζωής, τα οποία μέσα από πρακτικές συμβουλές και βιωματικές ασκήσεις, βοηθάνε τους ανθρώπους να εστιάσουν  στην υλοποίηση των στόχων τους για τη ζωή και να εμβαθύνουν στις προσωπικές τους ανάγκες.

Όπως η κ. Ξυραφά εξηγεί: “Το Believe In You είναι μία έννοια, στην οποία πιστεύω βαθιά και πραγματικά. Ως σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης δημιούργησα αυτό το blog για να μοιραστώ όσα μικρά και μεγάλα μυστικά ξέρω, για να κάνετε τη ζωή σας πιο χαρούμενη και να κυνηγήσετε  τα όνειρά σας. Θα έχουμε μία ανοιχτή επικοινωνία μέσα από τα άρθρα που δημοσιεύω, τα δικά σας σχόλια και e mail και φυσικά τη δράση του Believe In You. Θα χαρώ πολύ να σταθώ δίπλα σας στη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής.”