Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο "Πώς θα καταφέρω να πάρω τα χρήματα που μου χρωστούν από τα κοινόχρηστα;"

"Πώς θα καταφέρω να πάρω τα χρήματα που μου χρωστούν από τα κοινόχρηστα;"

"Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ιδιοκτήτρια ακινήτου στην πολυκατοικία μας κατέθεσε το ποσό που χρωστάει από κοινόχρηστα ενός έτους στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων. Αναφέρει το όνομα του νόμιμου διαχειριστή και ζητά να προσκομίσει αυτός το νόμιμο βιβλίο των συνελεύσεων και αποδεικτικά ότι η θητεία του διαχειριστή ειναι σε ισχύ... Το πρόβλημα είναι πως εμείς είμαστε 3 διαμερίσματα και ΠΟΤΕ δεν είχαμε καταστατικό και ως αποτέλεσμα δεν υπάρχει αυτό που λέει... τι μπορούμε να κάνουμε για να εισπράξουμε τα χρήματα που χρωστάει γιατί είναι μέγαλο το ποσό;".

Απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Π. Αλαβάνου

Εφόσον εξεδόθησαν κοινόχρηστες δαπάνες αυτό έγινε με την ευθύνη του Διαχειριστή, συνεπώς εκείνος έχει το δικαίωμα να προβεί στην είσπραξη και να παρουσιάσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Αλαβάνος

Δικηγόρος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα
+30210 3816555, +306932618706
fax: +30210 3816555
E-mail: jalavano@otenet.gr
www.alavanos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.