Αρχική InfoMommy Νέα Προσοχή! Ανακαλείται κόλλα στιγμής - Μην την χρησιμοποιείτε αν την έχετε αγοράσει

Προσοχή! Ανακαλείται κόλλα στιγμής - Μην την χρησιμοποιείτε αν την έχετε αγοράσει

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Τσαγκογέωργας ΑΕ αποσύρει από την αγορά και ανακαλεί για λόγους ασφαλείας το προϊόν κόλλα στιγµής µάρκας “Super Glue” µε ελληνική περιγραφή «ΚΟΛΛΑ ΣΤΙΓΜΗΣ SUPER GLUE», µε ραβδοκώδικα (barcode): 019024800001 και αριθµό παρτίδας: 20141018.

Το εν λόγω προϊόν κρίθηκε επικίνδυνο λόγω του ότι η περιεκτικότητα του σε χλωροφόρµιο υπερβαίνει τα επιτρεπόµενα όρια από τον Ευρωπαϊκό Κανονισµό 1907/2006 REACH. Μεγάλες δόσεις σε χλωροφόρµιο µπορούν να προκαλέσουν ερεθισµό του δέρµατος καθώς και βλάβη στην υγεία σε περίπτωση εισπνοής ή κατάποσης. Η ανάκληση αφορά τη συνολική ποσότητα του προϊόντος.

Η εταιρεία Τσαγκογέωργας ΑΕ έχει σταµατήσει την εισαγωγή και διακίνηση του συγκεκριµένου προϊόντος. Η ενηµέρωση όλων των καταστηµάτων λιανικής, τα οποία έχουν προµηθευτεί το εν λόγω προϊόν, έγινε µέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας καθώς και ονοµαστικής επιστολής.

Στο πλαίσιο της ανάκλησης, η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας και ο εισαγωγέας καλούν τους καταναλωτές, που έχουν στη κατοχή τους κόλλες στιγµής µάρκας “Super Glue”, µε ραβδοκώδικα (barcode) 019024800001 και αριθµό παρτίδας: 20141018, να σταµατήσουν να τις χρησιµοποιούν αµέσως και να τις επιστρέψουν στο κατάστηµα λιανικής από το οποίο τις προµηθεύτηκαν, προκειµένου να λάβουν πίσω το σχετικό αντίτιµο ή να επικοινωνήσουν µε την εταιρεία Τσαγκογέωργας ΑΕ στη γραµµή εξυπηρέτησης πελατών στα τηλέφωνα 210 3416691-2.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.