Προστατεύουμε τα παιδιά μας στο διαδίκτυο: Το βίντεο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που πρέπει όλοι να δούμε!

Πριν από μερικές ημέρες μια πολύ δυσάρεστη είδηση για μια 16χρονη στην Κρήτη που διαπομπεύτηκε λόγω μιας γυμνής φωτογραφίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας, θυμίζοντας για ακόμα μια φορά τους κινδύνους του διαδικτύου για τα νέα παιδιά (και όχι μόνο). Αμέτρητα παιδιά κάθε χρόνο πέφτουν “θύματα” κακόβουλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγα αυτά που απελπίζονται τόσο από τον εκβιασμό και το bullying που δέχονται εκ των ύστερων, ώστε οδηγούνται ακόμα και στην αυτοκτονία.

Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν συνειδητοποιήσει όλοι οι γονείς την σοβαρότητα των πραγμάτων και το πώς πρέπει να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Για τον λόγο αυτό είναι άκρως απαραίτητο να παρακολουθήσουμε όλοι το παρακάτω βίντεο, το οποίο παρουσιαστηκε απο τον ψυχολόγο κ.Νάκο Γ. της δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στην 2η Πολυθεματική Ημερίδα του ΚΙΑ.

Σημαντικό για τους γονείς…..

Παρακαλώ όλους τους γονείς να το δουν με μεγάλη προσοχή.Το βίντεο παρουσιαστηκε απο τον ψυχολόγο κ.Νάκο Γ. της δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στην 2η Πολυθεματική Ημερίδα του ΚΙΑ .

Gepostet von Medlabnews.gr Ιατρικα Νεα am Samstag, 22. Dezember 2018