Αρχική Σχολή Γονέων Προστατεύουμε τα παιδιά μας στο διαδίκτυο: Το βίντεο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που πρέπει όλοι να δούμε!

Προστατεύουμε τα παιδιά μας στο διαδίκτυο: Το βίντεο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που πρέπει όλοι να δούμε!

Πριν από μερικές ημέρες μια πολύ δυσάρεστη είδηση για μια 16χρονη στην Κρήτη που διαπομπεύτηκε λόγω μιας γυμνής φωτογραφίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας, θυμίζοντας για ακόμα μια φορά τους κινδύνους του διαδικτύου για τα νέα παιδιά (και όχι μόνο). Αμέτρητα παιδιά κάθε χρόνο πέφτουν "θύματα" κακόβουλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγα αυτά που απελπίζονται τόσο από τον εκβιασμό και το bullying που δέχονται εκ των ύστερων, ώστε οδηγούνται ακόμα και στην αυτοκτονία.

Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν συνειδητοποιήσει όλοι οι γονείς την σοβαρότητα των πραγμάτων και το πώς πρέπει να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Για τον λόγο αυτό είναι άκρως απαραίτητο να παρακολουθήσουμε όλοι το παρακάτω βίντεο, το οποίο παρουσιαστηκε απο τον ψυχολόγο κ.Νάκο Γ. της δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στην 2η Πολυθεματική Ημερίδα του ΚΙΑ.

Σημαντικό για τους γονείς.....

Παρακαλώ όλους τους γονείς να το δουν με μεγάλη προσοχή.Το βίντεο παρουσιαστηκε απο τον ψυχολόγο κ.Νάκο Γ. της δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στην 2η Πολυθεματική Ημερίδα του ΚΙΑ .

Gepostet von Medlabnews.gr Ιατρικα Νεα am Samstag, 22. Dezember 2018


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.