Αρχική InfoWoman Πυρκαγιά Μάτι: Συγκλονίζει το βίντεο των κατοίκων έξι μήνες μετά την τραγωδία

Πυρκαγιά Μάτι: Συγκλονίζει το βίντεο των κατοίκων έξι μήνες μετά την τραγωδία

Εξι μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που άφησε πίσω της 100 νεκρούς, οι νέοι της περιοχής έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας 7 λεπτών στο οποίο ξεδιπλώνουν τις επώδυνες αναμνήσεις τους. «Χάσαμε τους ανθρώπους μας ενώ όλα έγιναν όπως έπρεπε; Καήκαμε επειδή αψηφήσαμε τη φωτιά; Πενθούμε γιατί οι δρόμοι ήταν στενοί; Πνίγηκαν άνθρωποι γιατί δεν υπήρχαν έξοδοι προς τη θάλασσα;».

Τα ερωτήματα αυτά απαντούν άνθρωποι που επέζησαν από την πύρινη λαίλαπα. «Δεν άκουσα πυροσβεστική και αστυνομία. Καμία καμπάνα δεν χτύπησε για να ενημερώσει κανέναν. Μέχρι να φτάσω εδώ η μητέρα μου είχε καεί», αναφέρει ο γιος ενός θύματος.

Σε επόμενο πλάνο παρουσιάζεται ένα κομμάτι από την έκθεση του εμπειρογνώμονα, στην οποία επισημαίνεται ότι η εκκένωση θα μπορούσε να γίνει μέσα σε 15-20 λεπτά με απλό βάδισμα αν είχε δοθεί έγκαιρα εντολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.