Αρχική Νέα Ρόδος: Άγνωστος μπήκε σε ορφανοτροφείο και προσπάθησε να ασελγήσει σε κορίτσια

Ρόδος: Άγνωστος μπήκε σε ορφανοτροφείο και προσπάθησε να ασελγήσει σε κορίτσια

Οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κατέθεσε στον εισαγγελέα ο διευθυντής του ορφανοτροφείου Ρόδου, Βασίλης Κυρίτσης, ως αποδεικτικά στοιχεία για την εισβολή ατόμου αγνώστων στοιχείων στις εγκαταστάσεις, το οποίο επιχείρησε να ασελγήσει σε νεαρά κορίτσια.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και την προσαγωγή  νεαρού ατόμου, ηλικίας 30 ετών περίπου, το οποίο δεν φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές του νησιού για παρόμοια αδικήματα. Από τις καταθέσεις προκύπτει ότι είναι ημεδαπός, γεγονός στο οποίο συνηγορεί ο τρόπος που μιλούσε την ελληνική γλώσσα αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» το άγνωστο άτομο εισήλθε στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, την περασμένη Παρασκευή λίγο μετά τις 7:00 το πρωί. Ανέβηκε στον όροφο που φιλοξενούνται 20 συνολικά κορίτσια (ηλικίας 9 έως 20 ετών) και άρχισε να κατεβάζει το παντελόνι του. Ευτυχώς, ο δράστης έγινε αντιληπτός από μια κοπέλα που εκείνη την ώρα ήταν ξύπνια, η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί στο κύκλωμα παρακολούθησης του ορφανοτροφείου και σε κινητά τηλέφωνα τροφίμων, ενώ μήνυση έχει υποβληθεί από τη διοίκηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.