Ρόδος: Άθλιες συνθήκες στο Νηπιαγωγείο Παραδεισίου με ετοιμόρροπους σοβάδες και μούχλα (φωτό)

Οι λιλιπούτειοι μαθητές που φοιτούν στο Νηπιαγωγείου Παραδεισίου στη Ρόδο παρακολουθούν καθημερινά τα μαθήματά τους σε άθλιες συνθήκες λόγω παλαιότητας του κτιρίου.

Μούχλα και ετοιμόρροποι σοβάδες σε όλο το Νηπιαγωγείο θέτουν την ασφάλεια των μαθητών εν αμφιβόλω και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση γιατί δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Όσο η μούχλα επεκτείνεται, οι τοίχοι σαπίζουν και σε συνδυασμό με την παλαιότητα του κτιρίου, η πτώση σοβάδων είναι απόφευκτη.

Όπως καταγγέλει με επιστολή του στην εφημερίδα «Ροδιακή» ο κ. Βασίλης Νικολίτσης, γονέας παιδιού, είναι επιτακτική ανάγκη να επισκευαστεί το κτίριο που βρίσκεται σε άθλιο χάλι.

«Αποτελεί ντροπή για όλους. Ως γονέας και ως κάτοικος της περιοχής, δεν ανέχομαι αυτό το χάλι στο κτήριο του νηπιαγωγείου που στεγάζει μικρά παιδιά. Μούχλα, άθλιες εικόνες και σοβάδες ετοιμόρροποι, συνθέτουν την τριτοκοσμική αυτή κατάσταση” εξηγεί ο κ. Νικολίτσης.

Μάλιστα, προς επίρρωση των όσων καταγγέλει, έστειλε και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι αίθουσες και το κτίριο του σχολείου κάθε άλλο παρά ασφαλή σημεία μπορούν να χαρακτηριστούν.

Οι γονείς αγωνιούν για τις συνθήκες ασφάλειας στο σχολείο και ο Δήμος καλείται να παρέμβει άμεσα για να διευθετηθεί το ζήτημα καθώς οι συνθήκες παραμονής και διδασκαλίας είναι πλέον ανησυχητικές.