Ρόδος: Σάλος με μεθυσμένο 53χρονο καθηγητή έξω από το σπίτι 14χρονης μαθήτριάς του

Έχουμε ακούσει για ειδύλλια ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, τα οποία φυσικά αποτελούν εγκληματικές πράξεις παιδεραστίας, ωστόσο το συγκεκριμένο, στη Ρόδο, είναι από τα πραγματικά ακραία…

Ο λόγος για έναν 53χρονο εκπαιδευτικό, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr, τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, προφανώς σε κατάσταση μέθης, είχε στηθεί και περίμενε έξω από την οικία της στον Αρχάγγελο μια 14χρονη μαθήτριά του.

Οταν η κοπέλα, η οποία είναι από την Αλβανία, εμφανίστηκε στην οικία μαζί με τον πατέρα της, ο εκπαιδευτικός φέρεται να την επέπληξε, επειδή ήταν έξω έως αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις που της έκανε στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο πατέρας της ανήλικης τότε ζήτησε το λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε τρικούβερτος καβγάς μεταξύ του γονέα και του εκπαιδευτικού. Στο σημείο εκείνο κλήθηκε η αστυνομία.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέση με τον εκπαιδευτικό! Mάλιστα, η 14χρονη μαθήτρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση αυτή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Από το AT Aρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Pόδου για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.