“Ρούλα έκανες κακό στα παιδιά σου;”: Η απάντηση της μάνας στα σχόλια που δέχεται αυτές τις μέρες

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, το μεσημέρι της Πέμπτης, φιλοξένησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη των πιο πολυσυζητημένων πρόσωπα των ημερών, που δεν είναι αλλα από τον Μάνο και την Ρούλα, τους γονείς στην Πάτρα, που έχασαν τα τρία κοριτσάκια τους στη διάρκεια τριών ετών.

Το ζευγάρι άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι και την καρδιά του σε τηλεοπτική κάμερα και μίλησε για όλα στον Γιώργο Σόμπολο και έδωσε απαντήσεις σε όλα όσα ακούγονται και σε όλα τα αναπάντητα-μέχρι τώρα-ερωτηματικά.

“Ρούλα, έκανες κακό στα παιδιά σου;” ρώτησε την μητέρα ο δημοσιογράφος και η μητέρα πήρε θέση για όσα τις προσάπτουν οι δικαστές του πληκτρολογίου.

Mητέρα: Aπό τις  29 του μήνα  και μέχρι σήμερα το μόνο που ακούω είναι “είσαι φόνισσα, είσαι δολοφόνος, τα σκότωσες”

Έχω ακούσει τα πάντα. Aπό τις  29 του μήνα  και μέχρι σήμερα το μόνο που ακούω είναι “είσαι φόνισσα, είσαι δολοφόνος, τα σκότωσες, έχεις κάνει το τέλειο έγκλημα”…εντάξει… Πόσο;” τόνισε χαρακτηριστικά η Ρούλα για όσα ακούγονται για εκείνη…

«Δεν διαφωνώ με την οργή του κόσμου γιατί προφανώς υπάρχουν εγκλήματα και εγκληματίες αλλά εμείς δεν είμαστε εγκληματίες».

«Μια οικογένεια όταν έχει προβλήματα, δεν σημαίνει ότι θα σκοτώσει τα παιδιά της για να φέρει πίσω τον άνδρα ή τη γυναίκα» συνέχισε η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Το ξέσπασμα του πατέρα

Ο πατέρας των τριών παιδιών δεν έκρυψε την οργή του για τα όσα έχουν ακουστεί όλες αυτές τις ημέρες, σημειώνοντας ότι δεν ήταν δυνατόν να πειράξει κανείς τον απινιδωτή της Τζωρτζίνας.

«Μας κατακρίνουν οι δικαστές του πληκτρολογίου επειδή χαμογελάμε», είπαν και οι δυο απαντώντας σε όσους τους κατηγόρησαν για το πως ήταν μετά τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, θυμίζοντας πως, τότε, είχαν ακόμη ένα παιδί, την Τζωρτζίνα και σημειώνοντας πως δεν έχουν καμία πρόθεση να απολογηθούν.

«Οι δημοσιογράφοι πέσανε πολύ χαμηλά για ένα κομμάτι ψωμί και ρίξανε το δημοσιογραφικό επίπεδο», είπε ο, οργισμένος, Μάνος Δασκαλάκης.

«Έγινε σίριαλ η ζωή μας, δεν μας άφησαν να θρηνήσουμε το παιδί μας» λέει για τη σύζυγό του ο Μάνος Δασκαλάκης αποκαλύπτοντας ότι η «μάνα φοβάται να βγει από το σπίτι της».

Διαβάστε επίσης:

Οι γονείς της Πάτρας ξεσπούν: “Η ζωή μας έχει βγει στη δημοσιότητα. Μας κατακρίνουν επειδή χαμογελάμε”

Η δημιουργός του “Πάμε Διακοπές με… Παιδιά” αποκαλύπτει στο Infokids.gr τους ιδανικούς οικογενειακούς προορισμούς!

Παιδίατρος: “Ο εμβολιασμός των παιδιών ρίχνει την πιθανότητα θανάτου και σοβαρής νόσησης στο απόλυτο μηδέν”