Ρούλα και Μάνος σχεδίαζαν να ζητήσουν αποζημίωση για τον θάνατο της Μαλένας – Ποια θα είναι η επόμενη σύλληψη

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή « Live News» πως οι μηνυτήριες αναφορές, οι καταθέσεις που είχε δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τον θάνατο της Μαλένας, στόχο είχαν να βρεθεί από τι πέθανε η Μαλένα, ενώ αρχικά ευχαριστούσαν το νοσοκομείο για την περίθαλψή του.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ύστερα από επαφή που είχε με γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, στον οποίο είχε απευθυνθεί η 33χρονη κατηγορούμενη και είχε ζητήσει να προβούν σε μήνυση κατά του νοσοκομείου με σκοπό χρηματική αποζημίωση και όχι να βρεθεί η αλήθεια για το αίτιο θανάτου της Μαλένας.

Ο δικηγόρος μελετώντας τον φάκελο της υπόθεσης απάντησε πως δεν μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όσα δήλωνε το 2019 το ζευγαρι για τον θάνατο της Μαλένας

Όπως αναφέρεται τότε από την εκπομπή και θα ακούσετε στο ανωτέρο απόσπασμα ” Όπως είπε η μητέρα  τίποτα δεν έδειχνε ότι το παιδί θα «έφευγε» από τη ζωή. Η μικρούλα ήταν ευδιάθετη, έπαιζε, τραγουδούσε και δεν έδειχνε καταβεβλημένη. Την Παρασκευή, μία μέρα πριν πεθάνει, έκανε την πρώτη θεραπεία, η οποία δεν την κατέβαλε.

Το Σάββατο, η μικρή Μαλένα, έφαγε κανονικά, έπαιξε και ήταν τόσο ζωηρή, όσο ήταν πάντα. Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ. Η μικρούλα υπέστη ανακοπή καρδιάς και ξεψύχησε. Οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι πρόκειται για πολύ σπάνια περίπτωση και γι’ αυτό ζήτησαν τη διενέργεια νεκροτομής.

Τόσο η μητέρα, όσο και ο πατέρας της Μαλένας ευχαρίστησαν, μέσω της εκπομπής, τους γιατρούς που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το παιδί τους. «Έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων, αφήνοντας πίσω της και τη μεγαλύτερη” 

“Μέχρι το Πάσχα θα μπει κι άλλος φυλακή”

“Μαθαίνω ότι μέχρι το Πάσχα, λέει μια πληροφορία δικιά μου, ότι έχει δεθεί κι άλλο πρόσωπο. Και ότι μπορεί να απαγγελθούν κατηγορίες και να υπάρχει σύλληψη κι άλλου προσώπου μέχρι το Πάσχα. Το ξέρετε κι εσείς αυτό;” ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον Σταύρο Μπαλάσκα, για άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

“Ναι, και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά. Μην ξεχνάτε ότι οι έρευνες άρχισαν από το πολύ στενό περιβάλλον” ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας .

“Το πολύ στενό περιβάλλον, δηλαδή το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον που περικλείονται όλοι, ακόμα και αυτοί που κάνουν σήμερα δηλώσεις” συνέχισε ο αστυνομικός, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό”.

“Και εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι να είχαν μια άλλη σχέση, οι οποίοι όμως να έπαιξαν ρόλο σε μαρτυρίες και πράξεις, οι οποίες βοηθούν την κατηγορία. Με την κατηγορία ενδεχομένως της συνέργειας“” συνέχισε.

“Αυτή η κυρία, η αδερφή της Ρούλας, μας έχει δηλώσει ότι η μόνη ανάμειξή μου ήταν ότι βρήκε το βρέφος νεκρό” είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τη Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

Τι είχε αποκαλύψει η Τζωρτζίνα όταν πέθανε η Ίριδα – Οι υποψίες του Μάνου – Τα αλλάζει πάλι η θεία για το μωρό

«Τα 210 παιδικά παπουτσάκια»: Μία συγκλονιστική εικόνα – γροθιά στο στομάχι

Αποκάλυψη “βόμβα”: Βρέθηκαν τοξικές ουσίες και στην Μαλένα; Το νέο στοιχείο που θα συζητηθεί