Αποκάλυψη “βόμβα”: Βρέθηκαν τοξικές ουσίες και στην Μαλένα; Το νέο στοιχείο που θα συζητηθεί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, για την οποία έχει ήδη προφυλακιστεί η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μέχρι στιγμής, ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή του επίσημου πορίσματος, πολλοί ιατροδικαστές έκαναν λόγο για ασφυκτικό θάνατο, ωστόσο η αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο MEGA έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει πλέον ένα νέο σενάριο που ερευνούν οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με τον θάνατο της Μαλένας. Αυτό είναι το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία και στην 3.5 ετών Μαλένα που “‘εφυγε” από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019 στο Νοσοκομείο Παίδων Ελπίδα.

 Το εύρημα στο συκωτι της μαλενασ

Στην έρευνα της επιτροπής ιατροδικαστών για τη Μαλένα που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να παραδοθεί στις Αρχές την επόμενη εβδομάδα, εντοπίζεται ένα νέο σημαντικό εύρημα στο συκώτι το οποίο δεν δικαιολογείται από τις υπόλοιπες παθήσεις που είχε οπότε το ενδεχόμενο να έχουν χορηγηθεί στο παιδί τοξικές ουσίες κρίνεται πιθανό και πλέον ερευνάναται επισταμένως

Υποψίες για κεταμίνη και στον οργανισμό της Μαλένας – Συζήτηση για εκταφή του κοριτσιού

Εξετάζεται η πιθανότητα να χορηγήθηκε τοξική ουσία όπως η κεταμίνη στον οργανισμό της Μαλένας, καθώς εντοπίστηκαν σοβαρές βλάβες στο συκώτι του κοριτσιού που δεν εξηγούνται από την ασφυξία.

Μάλιστα γι’ αυτό το ενδεχόμενο έχει ενημερωθεί και η Ελληνική Αστυνομία, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και για εκταφή της σορού του άτυχου κοριτσιού, με στόχο να ληφθεί δείγμα από τις τρίχες του κοριτσιού προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αναλύσεις.

Η Μαλένα είχε καλή κλινική εικόνα μέχρι την τελευταία μέρα

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι την τελευταία στιγμή οι αιματολογικές και ηπατολογικές εξετάσεις της Μαλένας ήταν καλές. Μάλιστα σύμφωνα με την  ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας-νεκροτομής, την οποία υπογράφει η Χριστίνα Τσάκωνα η οποία εξέτασε την άτυχη Μαλένα στις 16 Απριλίου 2019 προκύπτει ότι το μικρό κορίτσι έφερε δυο μικροεκδορές στη ρινική χώρα (!), ότι το στομάχι της ήταν κενό (σ.σ. εδώ υπάρχει αντίφαση με αυτά που κατέθεσε η μητέρα ότι την τάισε κοτόπουλο σουβλάκι λίγες ώρες πριν καταλήξει), ενώ από τις ιστολογικές εξετάσεις παρατηρήθηκε «εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων», καθώς και έντονο «πνευμονικό οίδημα, πνευμονική συμφόρηση».

Ως αιτία θανάτου καταγράφεται η «ηπατική ανεπάρκεια»

Το πλέον συγκλονιστικό της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ότι βάσει των επίσημων εγγράφων του ίδιου του Νοσοκομείου το μικρό κορίτσι από την Πάτρα ήταν απολύτως υγιές λίγες ώρες προτού εκπνεύσει. Από το ενημερωτικό σημείωμα νοσηλείας του «Παίδων» προκύπτει ότι «καθόλη τη διάρκεια της σύντομης νοσηλείας στην κλινική μας, η ασθενής ήταν σε πολύ καλή γενική κατάσταση χωρίς συνοδά συμπτώματα…».

Το ίδιο προκύπτει και από τις συνεχείς αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη η Μαλένα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της. Από τα έγγραφα που βρίσκονται στη διάθεσή μας προκύπτει ότι εξετάστηκε στις 2/4. στις 5/4, στις 6/4, στις 7/4, στις 8/4, στις 10/4 και στις 12/4 με όλους τους δείκτες και κυρίως εκείνους που δείχνουν βλάβη στο συκώτι να είναι φυσιολογικοί.

Δείτε το έγγραφο:

Πάτρα: Η Μαλένα είχε καλή κλινική εικόνα μέχρι την τελευταία μέρα, ούτε φάρμακο ούτε δηλητήριο στον οργανισμό της -Όλη η ιατροδικαστική έκθεση

Το ίδιο προκύπτει και από το «ημερολόγιο» του νοσοκομείου στο οποίο καταγραφόταν καθημερινά η κλινική της εικόνα! Στις 11 Απριλίου σημειώνεται ότι η κατάστασή της είναι άριστη, στις 12 Απριλίου ότι συνεχίζει χημειοθεραπεία ενώ έχει καλή κλινική κατάσταση και στις 13 Απριλίου ότι συνεχίζει «έφοδο χωρίς πρόβλημα».

Για αυτό οι Αρχές  εστιάζουν στο ενδεχόμενο ύπαρξης «αόρατων» ουσιών οι οποίες ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσαν να ανιχνευθούν από τις «τυπικές τοξικολογικές» εξετάσεις που έγιναν τότε…

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον 17χρονο που απανθρακώθηκε – Πήγαινε σχολείο με άλλους 3 συμμαθητές – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Καταγγελία για φροντιστήριο: Υποχρέωσαν εκπαιδευτικό με θετικό rapid test να κάνει δια ζώσης μάθημα

Τι είχε αποκαλύψει η Τζωρτζίνα όταν πέθανε η Ίριδα – Οι υποψίες του Μάνου – Τα αλλάζει πάλι η θεία για το μωρό